Αδιανόητο: Την έθαψαν οι μεθυσμένοι γείτονες – Δείτε πώς γλίτωσε (photos)

Δεν το χωρά ανθρώπινος νους

Είναι από τις ιστορίες που διαβάζεις και λες πως αυτό δεν γίνεται ούτε σε ταινία. Και όμως, αυτό το φρικιαστικό περιστατικό είναι αληθινό και συνέβη στην Ουκρανία.

Δύο αδέρφια ηλικίας 27 και 30 ετών, εισέβαλαν μεθυσμένοι στο σπίτι της 57χρονης Nina Rudchenko και άρχισαν να τη χτυπούν με μανία, ακόμα και με ρόπαλο του μπέιζμπολ.

Οι δύο άντρες που ήταν γείτονές της, την βασάνιζαν για δύο ώρες μέχρι που η άτυχη γυναίκα λιποθύμησε. Εκείνοι νόμιζαν πως πέθανε και έτσι αποφάσισαν να τη θάψουν στο νεκροταφείο του χωριού Maryanske.

Όταν έφτασαν εκεί, η άτυχη γυναίκα ξύπνησε και την ανάγκασαν να ανοίξει η ίδια το λάκκο της και έπειτα την χτύπησαν και την έριξαν μέσα.

Η 57χρονη όμως τα κατάφερε και λίγο αργότερα ξύπνησε και έσκαψε το χώμα και κατάφερε να βγει. Όταν γύρισε σπίτι της λιποθύμησε και το επόμενο πρωί τη βρήκε η αδερφή της, η οποία κάλεσε ασθενοφόρο.

Οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε σπασμένο σαγόνι και μύτη, ενώ αποκάλυψε στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν όσα τους περιέγραφε.

Τα δυο αδέρφια, φυσικά, συνελήφθησαν άμεσα.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.

Exit mobile version