Εικόνες ΣΟΚ – Παρέα πλάκωσε στο ξύλο κορίτσι μέσα σε τραμ και κανείς δεν κάνει κάτι (video)

Εικόνες που… κόβουν την ανάσα.

Επίθεση με απίστευτη βιαιότητα εξαπέλυσε μία παρέα κοριτσιών εναντίον ενός άλλου κοριτσιού μέσα στο τραμ, το οποίο ήταν εν κινήσει, με τους επιβάτες να παρακολουθούν εμβρόντητοι αλλά να μην επεμβαίνουν.

Το περιστατικό έγινε στο Μάντσεστερ, πριν από μερικές εβδομάδες, όταν το 15χρονο κορίτσι είχε επιβιβαστεί στο τραμ, θέλοντας να πάει στο κέντρο της πόλης. Ξαφνικά, μία παρέα κοριτσιών, που αποτελούταν από δύο 14χρονες, μία 15χρονη και μία 16χρονη, μπήκαν στο τραμ και ξεκίνησαν να χτυπούν με τρομερή βιαιότητα την κοπέλα.

Το ανησυχητικό είναι πως κανένας επιβάτης δεν θέλησε να επέμβει και να σταματήσει τον καυγά μεταξύ των κοριτσιών, αλλά ένας έβγαλε το κινητό του και άρχισε να τραβάει βίντεο. Αυτό το υλικό έφτασε στην οικογένεια του θύματος, η οποία το δημοσιοποίησε στα social media, έχοντας στόχο τον εντοπισμό των δραστών.

Τελικά, η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη των τεσσάρων κοριτσιών, ενώ η κοπέλα που δέχθηκε την επίθεση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα και σπασμένα πλευρά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην «DailyMail».

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.

Exit mobile version