Οργή με τη γυναίκα που αυτοϊκανοποιήθηκε σε κρεβάτια πασίγνωστης επιχείρησης (photo+video)

Διαβάστε την ανακοίνωση της εταιρίας

Το γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο με μία γυναίκα η οποία αυτοϊκανοποιείται σε κρεβάτια και καναπέδες πασίγνωστης εταιρίας με ήδη σπιτιού.

Το βίντεο που αρχικά έκανε το γύρο στα κινεζικά social media, δείχνει την ημίγυμνη γυναίκα να… ασχολείται με τον εαυτό της σε κατάστημα στην Κίνα, τη στιγμή που δίπλα της περνούν άλλοι πελάτες.

Η ταυτότητα της γυναίκας παραμένει άγνωστη, ενώ κάποιοι υποστηρίζουν πως το βίντεο έχει καταγραφεί πριν την κρίση του κορονοϊού, καθώς οι περισσότεροι που φαίνονται σε αυτό δεν φορούν μάσκες.

Η εταιρία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει αυτή τη συμπεριφορά, ενώ δηλώνει πως θα παρθούν τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής, ώστε οι πελάτες να συνεχίσουν να πηγαίνουν στο κατάστημα.

«Δηλώνουμε ξεκάθαρα αντίθετοι και καταδικάζουμε τέτοιες συμπεριφορές ενώ προχωρήσαμε άμεσα σε καταγγελία στην αστυνομία της περιοχής στην οποία βρίσκεται το επίμαχο κατάστημα. Θα ληφθούν ακόμα πιο προσεκτικά μέτρα ασφαλείας και υγιεινής», αναφέρει η ανακοίνωση.

Δείτε στην παρακάτω gallery εικόνα της γυναίκας από την παρουσία της στο κατάστημα.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.

Exit mobile version