Εικόνες σοκ: Οδηγός μηχανής πήγε για προσπέραση αλλά έπεσε σε φορτηγό (video)

Απίστευτα είναι τα πλάνα.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει τον οδηγό μιας μοτοσικλέτας να γίνεται… πρωταγωνιστής σ’ ένα τρομακτικό ατύχημα με την μηχανή του, την στιγμή που οδηγούσε στον δρόμο. Βέβαια, σημαντικό… ρόλο έπαιξε και το ολισθηρό οδόστρωμα, όπου έκανε ακόμα πιο δύσκολο τον χειρισμό.

Όπως μπορείτε να δείτε και στα πλάνα που ακολουθούν, το περιστατικό έγινε στην Ταϊλάνδη και καταγράφηκε στην κάμερα ενός αυτοκινήτου που ακολουθούσε την πορεία της μοτοσικλέτας. Ο οδηγός της μηχανής προσπάθησε να προσπεράσει μερικές φορές ένα φορτηγό, αλλά δεν τα κατάφερε.

Κλείστε τη διαμονή σας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές με τα πιο οικονομικά πακέτα.

Ωστόσο, συνέχισε να προσπαθεί και κάποια στιγμή που θεώρησε πως είχε ανοικτό δρόμο για να… αφήσει πίσω του το φορτηγό. Όμως, δευτερόλεπτα αργότερα είδε ένα άλλο φορτηγό να έρχεται προς το μέρος του και προσπάθησε να… μαζέψει την μηχανή του.

Η κίνηση που έκανε ήταν μοιραία, μια και έχασε τον έλεγχο και βρέθηκε στο έδαφος με το φορτηγό να περνάει από πάνω του. Όπως σημείωσαν αυτόπτες μάρτυρες, το φορτηγό διέλυσε τη μηχανή, αλλά ευτυχώς δεν τραυμάτισε σοβαρά τον οδηγό.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σερίφης είδε γυναίκα να τρέχει με μωρό στα χέρια – Συγκινητικό αυτό που έκανε (photos+video)

Η ψευδαίσθηση που θα σε «τρελάνει» – Μήπως είσαι πολύ πονηρός; (photo)

Τρομακτικός υδροστρόβιλος κοντά σε παραλία… (video)

Exit mobile version