Είδαν γλάρο να κρατάει κάτι στο ράμφος του – «Πάγωσαν» μόλις κατάλαβαν τι ήταν (video)

Τρελάθηκαν οι τουρίστες.

Μπροστά σ’ ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν δύο τουρίστες όταν είδαν σε κοντινή απόσταση έναν γλάρο να έχει… κατέβει στον δρόμο και να περπατάει. Μόλις κοίταξαν λίγο καλύτερα, διαπίστωσαν πως το πουλί είχε κάτι τεράστιο στο ράμφος του και έψαχνε το καλύτερο σημείο για να το… απολαύσει.

Το περιστατικό έγινε στους δρόμους της Ρώμης της Ιταλίας, όταν ο Θίο Σαντόνας μαζί με την σύντροφό του αντιλήφθηκαν την παρουσία του γλάρου. Αμέσως μόλις είδαν την… λεία του, αποφάσισαν να το τραβήξουν με την κάμερα του κινητού τους τηλέφωνου. Ωστόσο, δευτερόλεπτα αργότερα έπαθαν… σοκ μ’ αυτό που είδαν.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Βλέπετε, ο γλάρος είχε… κατέβει στον δρόμο και είχε αρπάξει στο ράμφος του έναν τεράστιο αρουραίο. Ο τελευταίος ήταν ζωντανός, αλλά όχι για πολύ, καθώς δευτερόλεπτα αργότερα, το πουλί άνοιξε το ράμφος του και το κατάπιε σε ελάχιστο χρόνο, προκαλώντας σοκ στους δύο τουρίστες που παρακολουθούσαν το περιστατικό.

Μάλιστα, ο Θίο Σαντόνας ανέβασε το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, αναρωτώμενος αν είναι πιθανό να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Άμεσα, τα σχόλια πήραν… φωτιά κάτω από το τιτίβισμά του, όπου μερικοί επισήμαναν πως οι γλάροι είναι ιδιαίτερα επιθετικά πλάσματα.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έπαθε σοκ: Είχε βάλει κάμερα σε φωλιά πουλιών – Ανατριχιαστικό αυτό που έγινε (video)

Έκαναν βουτιά στον βυθό και βρήκαν χταπόδι – Δεν φαντάζεστε πώς καμουφλαρίστηκε (video)

Αυτός είναι ο λόγος που οι τηγανιτές πατάτες δεν τρώγονται αν κρυώσουν (photos)

Exit mobile version