Απίστευτο ξύλο σε σούπερ μάρκετ – Πελάτης πλάκωσε υπάλληλο με… τρομερό όπλο (video)

Τρομερό σκηνικό σε σούπερ μάρκετ.

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα πριν από μερικές μέρες και έχει καταφέρει να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Συγκεκριμένα, ένας πελάτης βρέθηκε σε σούπερ μάρκετ και την στιγμή που έφτασε στο ταμείο για να πληρώσει αυτό που είχε πάρει, ο υπάλληλος τον σταμάτησε.

Το συμβάν έλαβε χώρα στην Ουκρανία και σύμφωνα με την «New York Post» στην χώρα υπάρχει ειδική νομοθεσία, σύμφωνα με την οποία απαγορεύεται να πωληθεί αλκοόλ στις 9 το πρωί. Αυτή η επισήμανση από τον υπάλληλο, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του πελάτη.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Ο άνδρας ξαφνικά εξοργίστηκε και πήρε στο κυνήγι τον υπάλληλο του σούπερ μάρκετ. Ωστόσο, αυτό που προκάλεσε πολλά σχόλια στα social media ήταν πως ο πελάτης χρησιμοποίησε ως… όπλο ένα λουκάνικο!

Η ένταση συνεχίστηκε και εκτός του καταστήματος, όπου οι δύο άνδρες συνέχισαν να διαπληκτίζονται. Πάντως, σ’ ένα σημείο του βίντεο, φαίνεται πως ο πελάτης είχε αποφασίσει να φύγει από το κατάστημα, αλλά ο υπάλληλος πήγε να τον κλωτσήσει στην πλάτη. Τότε μπερδεύτηκε, βρέθηκε με το πρόσωπο στο έδαφος, με αποτέλεσμα να ματώσει το στόμα του.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έπαθε σοκ: Είχε βάλει κάμερα σε φωλιά πουλιών – Ανατριχιαστικό αυτό που έγινε (video)

Έκαναν βουτιά στον βυθό και βρήκαν χταπόδι – Δεν φαντάζεστε πώς καμουφλαρίστηκε (video)

Αυτός είναι ο λόγος που οι τηγανιτές πατάτες δεν τρώγονται αν κρυώσουν (photos)

Exit mobile version