Μπήκε στο μπάνιο του και «πάγωσε» με αυτό που είδε (photos)

Μακάρι να μην τύχει ποτέ σε κανέναν αυτό που συνάντησε

Κάποιοι φοβούνται ακόμα και όταν δουν μία μικρή κατσαρίδα στο μπάνιο ή στο σπίτι τους. Ο συγκεκριμένος άνδρας όμως, είδε κάτι πολύ παραπάνω και πάνω από όλα δηλητηριώδες.

Ένας Ινδός χωρικός μπήκε στο μπάνιο του και τότε είδε μια οχιά. Όχι κάτι ασυνήθιστο για τη χώρα της Ινδίας. Τότε φώναξε ειδικό για να την απομακρύνει από το σπίτι του και να την αφήσει ελεύθερη στη φύση.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Ο λοχαγός Μουράλι της δασικής υπηρεσίας έβαλε το ερπετό σε μία τσάντα για να το ελευθερώσει, λίγο αργότερα όμως κατάλαβε κάτι σημαντικό. Το φίδι ήταν οχιά του Ράσελ και βρισκόταν σε διαδικασία τοκετού. Τότε άφησε τη τσάντα με το φίδι κάτω από ένα δέντρο και δύο ώρες μετά όταν πήγε, βρήκε μέσα στη τσάντα 35 νεογέννητες οχιές!

Η οχιά του Ράσελ επιτίθεται μόνο αν αισθανθεί πως απειλείται, παίρνοντας ένα σχήμα «S» πριν κάνει την επίθεσή της. Το δηλητήριο της είναι πολύ ισχυρό και δεν σημαίνει πως αν σε επιβιώσεις από το δάγκωμά της, ότι ξεμπέρδεψες.

Πολλοί που επιβίωσαν, κατέληξαν να χάσουν τα μαλλιά τους, έχασαν κιλά και είχαν έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας και ικανότητας αναπαραγωγής.

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πρώην παίκτρια του ελληνικού Voice ανάβει «φωτιές» στο Instagram (photos)

Η καθημερινή άσκηση που κάνουν οι Ιάπωνες από το 1920 (video)

Το κουίζ της ημέρας: Σε ποιο σπίτι κρύβεται ο δραπέτης; (photo)

Exit mobile version