Εικόνες σοκ: Άνδρας σέρνει γυναίκα από τα μαλλιά σε χωριό (video)

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες.

Τον γύρο του κόσμου κάνουν τα πλάνα που έρχονται από μία περιοχή της Ινδίας και δείχνουν έναν άνδρα να σέρνει με τη βία μία γυναίκα από τα μαλλιά σε όλο το χωριό. Μάλιστα, όπως φαίνεται, ο άνδρας δεν… σταματά ακόμα κι όταν η γυναίκα βρίσκεται στο έδαφος.

Το βίντεο ξεκινά με την γυναίκα να βρίσκεται πεσμένη, αλλά ο άνδρας να την κρατάει από τα μαλλιά και να την σέρνει. Έπειτα από λίγο, η γυναίκα σηκώνεται, αλλά ο άνδρας συνεχίζει να την κρατάει και να την τραβάει βιαίως, γυρίζοντάς την σ’ όλο το χωριό από τα μαλλιά.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα Μέσα της Ινδίας, η γυναίκα βρέθηκε στο χωριό, προκειμένου να διακόψει τον γάμο του άνδρα με άλλη γυναίκα, υποστηρίζοντας πως είναι ήδη παντρεμένος μαζί της. Πάντως, δεν είναι ξεκάθαρο αν βάσει νόμου ο άνδρας μπορεί να νυμφευτεί και δεύτερη γυναίκα.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Έπειτα από λίγο, ο δράστης μιλάει στο τηλέφωνο και αργότερα το ίδιο κάνει και το θύμα. Το περιστατικό έγινε μόλις η γυναίκα ανακοίνωσε πως ο άνδρας ήταν παντρεμένος, με αποτέλεσμα το σόι της κοπέλας που ήταν έτοιμη να παντρευτεί να αποχωρήσει και να ακυρώσει τον γάμο.

Μέχρι στιγμής, η Αστυνομία της περιοχής Μπιχάρ στην βόρεια Ινδία δεν έχει προχωρήσει σε ταυτοποίηση, τόσο του δράστη, όσο και της γυναίκας που δέχθηκε την βίαιη μεταχείριση.

Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο-σοκ: Μαθητής πέταξε από τον τέταρτο όροφο συμμαθητή του (video)

Δεν μπορούσε να μπει στο σούπερ μάρκετ χωρίς μάσκα – Δείτε τι έφτιαξε (video)

Ρίχνετε το λάδι στον νεροχύτη μετά το τηγάνισμα; Σταματήστε αμέσως (photos)

Exit mobile version