Χτυπούν φώκια με κοντάρια και πέτρες – Έβγαζαν φωτογραφίες τα παιδιά (video)

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες μέρες ένα βίντεο που δείχνει την απίστευτη βαρβαρότητα μερικών τουριστών σε μία μικρή φώκια, η οποία… θέλησε να κολυμπήσει κοντά στην ακτή και να βρεθεί δίπλα στους ανθρώπους. Μάλιστα, τα πλάνα έχουν προκαλέσει σάλο στα social media.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην «Daily Mail», το περιστατικό έλαβε χώρα σε χωριό του Καζακστάν, το Κουρίκ, το οποίο βρίσκεται στην ανατολική ακτή της Κασπιάς Θάλασσας. Όπως φαίνεται και στο βίντεο, μερικοί άνδρες χτυπούν με απίστευτη βαρβαρότητα την άτυχη φώκια, χρησιμοποιώντας καδρόνια και πέτρες.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Το ζώο είχε κολυμπήσει κοντά στην ακτή και τους λουόμενους που απολάμβαναν το μπάνιο τους, όταν κάποιοι τουρίστες ξεκίνησαν την απίστευτη επίθεση εναντίον του. Μάλιστα, πολλοί ήταν αυτοί που απλά παρακολουθούσαν αυτή την βαρβαρότητα, χωρίς να κάνουν κάτι για να σταματήσουν την κτηνωδία.

Όπως υποστήριξε αυτόπτης μάρτυρας στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, έπειτα από λίγο, η φώκια έμεινε αναίσθητη και την τράβηξαν από το νερό, ούτως ώστε τα παιδιά που ήταν εκεί να μπορέσουν να βγάλουν φωτογραφίες μαζί της και να διασκεδάσουν. «Μετά από αυτό, έριξαν το ακίνητο σώμα πίσω στη θάλασσα. Δεν ξέρω αν επέζησε», υποστήριξε μεταξύ άλλων.

Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε την 29χρονη που έχει πόδια ύψους 134 εκατοστών! (photos)

Η Κάιλι Τζένερ ζάλισε τους πάντες με μαγιό… κόλαση (pics+vid)

Έβαλε κουτάλι σε βρασμένο αυγό – Θα το κάνετε άμεσα (video)

Exit mobile version