Ανήλικο αγόρι έπαιζε 22 ώρες στο κινητό και υπέστη εγκεφαλικό (vid)

Ο εθισμός στα παιχνίδια του στοίχισε…

Τα smartphones, για πολλούς, έχουν γίνει προέκταση των χεριών τους και δυστυχώς αυτό συνέβη και μάλιστα με θλιβερή κατάληξη, στην περίπτωση ενός αγοριού.

Η μητέρα του 15χρονου του είχε αγοράσει smartphone για να παρακολουθεί διαδικτυακά τα μαθήματά του. Όταν ξεκίνησε η καραντίνα στην Κίνα, ο μικρός Xiao Bin ξεκίνησε να παίζει ασταμάτητα παιχνίδια στο κινητό του.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Το αγόρι έπαιζε 22 ώρες τη μέρα, με τις άλλες δύο να κοιμάται, δεν έτρωγε και όλο αυτό συνέβαινε επί ένα μήνα. Ο μικρός υπέστη εγκεφαλικό, με αποτέλεσμα να παραλύσει η μία του πλευρά.

Το θλιβερό περιστατικό συνέβη τον Μάρτιο και από τότε ο Xiao Bin έχει υποβληθεί σε περισσότερους από τέσσερις μήνες εντατικής φυσιοθεραπείας και οξυγόνου στο Νοσοκομείο Guangxi Jiangbin στο Nanning.

Η μητέρα του, κ. Meng, μίλησε στην τηλεόραση και ανέφερε πως μαζί με το σύζυγό της έφευγαν το πρωί για δουλειά και γύριζαν το απόγευμα και έτσι δεν γνώριζαν τι έκανε το αγόρι μόνο του. Επίσης, ανέφερε πως το βράδυ που τον έβλεπαν με το κινητό συνεχώς, εκείνος έλεγε πως παρακολουθεί τα μαθήματά του.

Όπως ανέφερε η μητέρα του, το παιδί δεν έτρωγε κανονικό φαγητό, αλλά μόνο σνακ και έπινε ανθρακούχα ποτά. Οι γιατροί πιστεύουν πως το εγκεφαλικό επεισόδιο προκλήθηκε από ανεπάρκεια βιταμινών και υποσιτισμό.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε τι συμβαίνει όταν ακουμπήσει μύγα το φαγητό σας (pics)

Αγοράκι 23 μηνών φεύγει από το κρεβάτι για να κοιμηθεί με τον σκύλο (video)

Ιωάννα Τούνη: Στη Μύκονο με μαγιό που κόβει την ανάσα (video)

Exit mobile version