Αστυνομικοί είδαν… πτώμα σε γραμμές τρένου – Τελικά είχαν πέσει σε… παγίδα

Επική γκάφα από τους αστυνομικούς.

Αναστάτωση προκλήθηκε πριν από μερικές μέρες σε τοποθεσία κοντά σε σιδηροδρομικές γραμμές, όταν αστυνομικοί εντόπισαν ένα… πτώμα. Μάλιστα, κάλεσαν άμεσα ιατροδικαστή, όπου αποδείχθηκε τελικά πως είχαν πέσει θύματα… φάρσας.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης (14/7) στις 14:00 στο Άλενχαρτς, κοντά στον δρόμο Ντανλέβι στην Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο «WSAV-TV», ο ντετέκτιβ Μάικ Ολμπράιτον είδε ένα… πτώμα που ήταν… ντυμένο. Έτσι, κάλεσε άμεσα ιατροδικαστή, μια και σύμφωνα με την νομοθεσία, οι αστυνομικοί δεν επιτρέπεται να αγγίξουν το… θύμα πριν από την εξέταση.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Ωστόσο, μόλις έφτασε στο σημείο ο ιατροδικαστής και οι ντετέκτιβ θέλησαν να εξετάσουν το σώμα για τραυματισμούς ή άλλα… πειστήρια, διαπίστωσαν πως πρόκειται για… κούκλα, που λειτουργούσε ως… βοήθημα!

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη στην κομητεία Λίμπερτι η κούκλα είχε τοποθετηθεί σ’ αυτό το σημείο για έναν και μόνο λόγο. Για να βρεθεί από τους αστυνομικούς και να πέσουν στην… παγίδα. Και τελικά, έπεσαν!

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έβαλε τη φίλη του να ξοδέψει 50.000 ευρώ για να γίνει… Καρντάσιαν (photos)

Καιρός: Θερμό το τελευταίο 10ήμερο του Ιουλίου! Καρέ – καρέ η εξέλιξη (photos)

Ελευθερία Ελευθερίου: Αποκαλυπτικές φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα

Exit mobile version