Έχασε τον έλεγχο του αμαξιού και μπούκαρε στα επείγοντα – Ένας νεκρός (photos+video)

Τραγωδία σε νοσοκομείο.

Άσχημη κατάληξη είχε το προγραμματισμένο ραντεβού που είχε μία ηλικιωμένη στα εξωτερικά ιατρεία νοσοκομείου, όταν έφτασε στο σημείο, αλλά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, τράκαρε ένα άλλο αμάξι που ήταν απ’ έξω και συνέχισε την τρελή της πορεία μέχρι τα επείγοντα με τραγικό απολογισμό τον θάνατο ενός και των τραυματισμών τεσσάρων ανθρώπων.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 30 Ιουνίου στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά η Αστυνομία δεν απήγγειλε κατηγορίες στην 75χρονη οδηγό, υποστηρίζοντας πως δεν ήταν ηθελημένη πράξη.

Ωστόσο, αυτό προκάλεσε την οργή των τραυματιών, οι οποίοι ζητούν να ανοίξει και πάλι ο φάκελος. Γι’ αυτό το λόγο έδωσαν στην δημοσιότητα το βίντεο.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Όπως φαίνονται και από τα πλάνα που δημοσιεύει η «Daily Mail» η γυναίκα έφτασε στο νοσοκομείο, αλλά για άγνωστο λόγο δεν κατάφερε να σταματήσει το αμάξι της, που τράκαρε πάνω σ’ άλλο.

Όμως, η πορεία της δεν σταμάτησε εκεί, καθώς κόλλησε το γκάζι, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να εισβάλει στα επείγοντα, με τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες να τρέχουν να σωθούν.

Δείτε στην gallery και το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καθαρίστε βρώμικο τηγάνι μόνο με ξύδι και μαγειρική σόδα (video)

Είδαν αράχνη στην πόρτα τους – Τρελάθηκαν μ’ αυτό που ακολούθησε (video)

Άνδρας σώθηκε από πτώση σε πηγάδι για ήταν παχύς και φράκαρε (video)

Exit mobile version