Αρνήθηκαν να βάλουν μάσκες και τους ανάγκασαν να σκάψουν τάφους

Αρνήθηκαν να βάλουν μάσκες και τους ανάγκασαν να σκάψουν τάφους

Η τιμωρία στους «επαναστάτες».

Μία ιδιαίτερη απόφαση έλαβε ο επικεφαλής μίας επαρχίας απέναντι σε οκτώ άτομα που αρνήθηκαν να βάλουν μάσκα, ως μέτρο προστασίας κόντρα στον κορονοϊό. Έτσι, αποφάσισε να τους επιβάλλει εθελοντική εργασία στο νεκροταφείο του χωριού για τα θύματα από τον νέο φονικό ιό.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιφέρεια Γκρέσικ στην ανατολική Ιάβα της Ινδονησίας. Ο Σουγιόνο, επικεφαλής της επαρχίας, σε δηλώσεις του στα τοπικά Μέσα ανέλυσε το πλάνο του για την τιμωρία που επέβαλλε στα οκτώ άτομα που δεν θέλησαν να βάλουν μάσκα σε δημόσιους χώρους.

«Στο νεκροταφείο υπάρχουν αυτή την στιγμή μόλις τρεις νεκροθάφτες και για τον λόγο αυτό, αποφάσισε να βάλω αυτά τα άτομα να δουλέψουν μαζί τους. Ας ελπίσουμε πως η συγκεκριμένη τιμωρία θα αποτελέσει αποτρεπτικό παράγοντα για περαιτέρω παραβιάσεις», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.

Τα δεδομένα για τον νέο φονικό ιό στην Ινδονησία είναι ανησυχητικά, μια και τις τελευταίες μέρες τα νέα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 3.600 και ο συνολικός αριθμός έχει ξεπεράσει τις 215 χιλιάδες από την αρχή της έξαρσης της πανδημίας.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Πιθανός σχηματισμός Medicane... Η προειδοποίηση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Άφησε ανοιχτό παράθυρο και έφυγε για 6 μήνες - Δεν φαντάζεστε τι βρήκε όταν γύρισε (pics)

Καιρός: Ο φετινός χειμώνας θα είναι... Η πρώτη εκτίμηση και η ανάλυση Αρναούτογλου