Ολοταχώς για νέο ρεκόρ κρουσμάτων, ολοένα και πιο κοντά το Lockdown

Φαίνεται πως δεν θα γλιτώσει ούτε η Αττική το 14ήμερο καθολικό Lockdown, καθώς οι λοιμοξιολόγοι εκφράζουν φόβους για περαιτέρω εκθετική αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται και την Τετάρτη να ανακοινωθεί αριθμός κρουσμάτων άνω των 2.000, πιθανότατα και περισσότερα από τα 2.166 που ανακοινώθηκαν την Τρίτη (3/11/2020) και αποτελούν ως στιγμής το ρεκόρ για την Ελλάδα.

Σε κάθε περίπτωση η κυβέρνηση βρίσκεται επί ποδός, την ώρα που οι επιστήμονες χτυπούν το ένα καμπανάκι μετά το άλλο και θέλουν την άμεση λύση περαιτέρω δραστικών μέτρων, ίσως και σε πανελλαδικό επίπεδο, για να περιοριστεί η εξάπλωση εκεί που έχει ξεφύγει ο δείκτης μεταδοτικότητας και να μην υποτροπιάσει σε περιοχές που σήμερα πάνε καλά.

Αρα, όλα δείχνουν ότι την Παρασκευή, στη νέα ενημέρωση του κ. Χαρδαλιά, θα έχουμε σημαντικές εξελίξεις και ανακοινώσεις που θα αφορούν στις μετακινήσεις από νομό σε νομό.

Από την πορεία αύξησης των κρουσμάτων σήμερα και την Πέμπτη θα εξαρτηθεί η όποια επίσπευση λήψης της δύσκολης απόφασης για το «κλείσιμο» και της Αττικής, στα πρότυπα του γενικού Lockdown που ήδη «τρέχει» στη Θεσσαλονίκη.

Ενα Lockdown που πολύ πολύ δύσκολα θα καταφέρουν όσοι ζουν στην Αττική να το αποφύγουν…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μείωση ενοικίου 2020: Υποχρεωτικό «κούρεμα» 40% – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Ρόδι: Από ποιες παθήσεις προστατεύει η τακτική κατανάλωση (εικόνες)

Exit mobile version