Κορονοϊός: Απίστευτες εικόνες στη Ρωσία – Παγοδρόμιο μετατράπηκε σε νοσοκομείο (video)

Με τα κρούσματα κορονοϊού στη Ρωσία να αυξάνονται συνεχώς, οι αρχές προχώρησαν στην κατασκευή προσωρινού νοσοκομείου στο παγοδρόμιο Krylatskoe, γνωστό για τη φιλοξενία διεθνών διαγωνισμών παγοδρομιών ταχύτητας.

Για να ελαφρυνθεί η πίεση στο Σύστημα Υγείας της χώρας, το παγοδρόμιο Krylatskoe μετατράπηκε σε νοσοκομείο για να βοηθήσει τους ασθενείς με Covid-19.

Περισσότερες από 1.300 νοσοκομειακές κλίνες εξοπλισμένες με παροχές οξυγόνου καλύπτουν πλέον τα 400 μέτρα στίβου του παγοδρομίου, με περισσότερους από 100 γιατρούς και νοσηλευτές να έχουν αναπτυχθεί.

«Μόνο το σχέδιό του το διαφοροποιεί από ένα συνηθισμένο νοσοκομείο», δήλωσε σχετικά ο αρχίατρος Αντρέι Σκόντα στο πρακτορείο Reuters.

Η εγκατάσταση, όπως ανέφερε, έχει εφοδιαστεί με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό προκειμένου να παράσχει θεραπεία και να διαγιγνώσκει την ασθένεια στους νοσούντες, περιλαμβανομένου και ενός μαγνητικού τομογράφου. Αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο νοσηλεύονται περίπου 600 άνθρωποι, με 60 έως 80 νέους ασθενείς να εισάγονται ή να παίρνουν εξιτήριο κάθε μέρα.

«Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά, κάτι που δεν συνέβαινε την άνοιξη (στην έναρξη της πανδημίας)», είπε ο Σκόντα. «Από τότε έχουμε ετοιμάσει κλινικά πρωτόκολλα, έχουμε αποκτήσει εμπειρία στη μάχη κατά του κορονοϊού…».

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Ξεσπά η Ιωάννα Τούνη: «Πρέπει για το κουκούτσι μυαλό μερικών να κάνω β@@@ς και να τα οφείλω όλα…»

Καιρός: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία, πού θα χιονίσει; Η πρόγνωση Αρνιακού, Ρήγου και ΕΜΥ

Καιρός: Η εξέλιξη της κακοκαιρίας και η διχογνωμία για το Σάββατο. Ανάλυση Αρναούτογλου

Exit mobile version