Εκρηκτική στρατιώτης απολύθηκε γιατί συμμετείχε σε διαγωνισμό ομορφιάς (pics)

Εκείνη τονίζει πως οι γυναίκες συνάδελφοι τη ζήλευαν

Η Άννα Κράμτσοβα κατάφερε να βγει πρώτη ανάμεσα σε 1.000 γυναίκες στον εθνικό διαγωνισμό της Ρωσίας πέρυσι όμως τώρα, απολύθηκε από την Εθνική Φρουρά.

Η 32χρονη αναφέρει πως «έπεσε» θύμα σεξισμού από τις άλλες γυναίκες στο Σώμα και πως αντιμετώπισε φθόνο, με την ίδια να πιστεύει πως ένα βίντεό της, ήταν η αφορμή για την απόλυσή της.

Σε αυτό φαινόταν μία μονάδα απολύμανσης αλλά έχει διαγραφεί, όμως για την Άννα οι σέξι φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media είναι η πραγματική αιτία της απόλυσής της.

«Απολύθηκα γιατί έτσι ήθελαν, έπεσα πάνω σε… κάποιον» είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό Govorit Moskva. «Ο λόγος για την απόλυσή μου ήταν ασήμαντος, μαγνητοσκόπηση ενός διοικητικού κτιρίου κατά την απολύμανση με σκοπό να ανεβάσω λίγο το ηθικό». Μόνον ένας «στενός κύκλος ανθρώπων» είδε το βίντεο στην πόλη της Γεκατρενίνμπουργκ.

Η 32χρονη είπε στα Mέσα Eνημέρωσης ότι η νίκη της στον διαγωνισμό ομορφιάς της Εθνικής Φρουράς είχε αποδειχθεί διχαστική, με πολλές γυναίκες «να με ζηλεύουν». «Είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτή τη νίκη» είπε. «Κάποιοι με συνεχάρησαν, κάποιοι έδειξαν φθόνο. Άνδρες συνάδελφοι μου έδωσαν συγχαρητήρια, μου έγραψαν πολλά, κάποιοι προσπάθησαν και να με συναντήσουν από κοντά. Αλλά πολλές γυναίκες στην υπηρεσία σταμάτησαν ακόμη και να με χαιρετούν».

Πάντως πηγές της Εθνικής Φρουράς αναφέρουν πως το βίντεο είχε παραβιάσει τους κανόνες: «Η Κράμτσοβα έδειξε τις κλειστές εγκαταστάσεις των στρατευμάτων της Ρωσικής Φρουράς. Είναι απαράδεκτο».

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Θέλει προσοχή το επόμενο 48ωρο! Η ενημέρωση του Σάκη Αρναούτογλου

Καιρός: Απόκοσμες εικόνες! Ξεπέρασε τα 4 μέτρα το ύψος του χιονιού στο Μπολτσάνο (vid)

Είπε… «όχι» στο Survivor και… «ναι» στο All Star Your Face Sounds Familiar

Exit mobile version