Πέταξαν «θησαυρό» στα σκουπίδια - Τι είχαν μέσα τα σφραγισμένα κουτιά;

Πέταξαν «θησαυρό» στα σκουπίδια - Τι είχαν μέσα τα σφραγισμένα κουτιά;
Pixabay

Μία απίστευτη ιστορία από τη Βορειοδυτική Γαλλία κάνει το γύρο του Διαδικτύου, με κάποιους πολύ βιαστικούς κληρονόμους...

Η απίστευτη υπόθεση άρχισε να αποκαλύπτεται όταν ο δήμαρχος της κοινότητας ανακάλυψε μέσα σε κάδους σκουπιδιών περιδέραια και σκουλαρίκια... Όπως μαθεύτηκε αργότερα, τα είχαν πετάξει οι ίδιοι οι κληρονόμοι χωρίς φυσικά να το γνωρίζουν.

Πώς έγινε η αποκάλυψη

Ο δήμαρχος του Ντομζεβάν σκόνταψε μία μέρα πεταμένα σκουπίδια έξω από τον κάδο (κάτι που δεν συνηθίζεται στην κοινότητα) και ενημέρωσε την αστυνομία καθώς και τους οδοκαθαριστές ώστε να προχωρήσουν στη συλλογή των απορριμμάτων. Ωστόσο, αποφάσισε να ανοίξει αρκετές από τις 14 πλαστικές σακούλες για να βρει ενδείξεις που θα μπορούσαν να εντοπίσουν τους... ενόχους, όπως αναφέρει η L'Est Républicain.

Μέσα βρήκε έγγραφα ταυτότητας, κουτιά τροφίμων που δεν έχουν λήξει και δύο σφραγισμένα μεταλλικά κουτιά.

Ανοίγοντας ένα από τα κουτιά, βρήκε ένα χρυσό γαμήλιο δαχτυλίδι, περιδέραια και σκουλαρίκια, ενώ το δεύτερο κουτί είχε μέσα αρκετά χρήματα. Ο δήμαρχος έδωσε τα ευρήματα στην αστυνομία.

Η ταυτότητα τελικά ανήκε σε μια γυναίκα που είχε πρόσφατα πεθάνει. Έτσι, εντοπίστηκαν οι συγγενείς τους και τους επιβλήθηκε πρόστιμο για τα σκουπίδια.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα, φαίνεται ότι οι κληρονόμοι της γυναίκας άδειασαν το σπίτι χωρίς καν να ρίξουν μια ματιά σε αυτά που πέταγαν!

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Ο αρραβώνας που βάζει «βόμβα» στο Διαφάνι

Δεκατρείς γρίφοι που μόνο το 2% μπορεί να τους λύσει (video)

Καιρός - Αρναούτογλου: Θα... χαθεί ο ήλιος στη δυτική Ελλάδα! Πού επιστρέφουν τα χιόνια