Μετακίνηση σ-έξι: Τι δείχνει έρευνα για την πορεία της ερωτικής μας ζωής μέσα στην πανδημία (vids)

Τα ευρήματα μιας νέας έρευνας δείχνουν την ποιότητα της σεξουαλικής ζωής των ανθρώπων κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στην Βρετανία.

Το 18% δήλωσε ότι η σεξουαλική ζωή χειροτέρεψε κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού λόγω πεσμένης λίμπιντου, αλλά και της συνεχούς παρουσίας των παιδιών στο σπίτι. Ακόμα ένας λόγος είναι οι τσακωμοί, αλλά και η προτίμηση της τηλεόρασης.

Το 14% δήλωσε πως η σεξουαλική τους ζωή βελτιώθηκε τους μήνες της καραντίνας, καθώς περισσότερος χρόνος είναι διαθέσιμος για να μοιραστεί με τον/την σύντροφο, ενώ πολλοί πειραματίζονται και στο πιο περιπετειώδες σεξ. Ακόμα ένας λόγος είναι η μείωση του στρες, αλλά και το γεγονός ότι δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν.

Η έρευνα έδειξε ότι το 36% των ερωτηθέντων παρακολουθεί ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

Το 33% χρησιμοποιεί εφαρμογές σεξουαλικού περιεχομένου, το 33% παραγγέλνει διαδικτυακά σεξουαλικά αξεσουάρ, ενώ το 24% συμμετέχει σε διαδικτυακά σεξ πάρτι.

Ακόμα το 23% εκείνων που έχουν σχέση εξ αποστάσεως κάνουν online σεξ με τον/την σύντροφό τους και το 18% κάνουν sexting με τους συντρόφους τους.

Διαβάστε εδώ όλες τις εξελίξεις για όσα συμβαίνουν στο Survivor.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version