Survivor Spoiler 14/2: Ποιοι θα κερδίσουν σήμερα το έπαθλο φαγητού;

Survivor Spoiler 14/2: Του Αγίου Βαλεντίνου επιστρέφει το Survivor στις οθόνες μας, με τα νεύρα των παικτών της Μπλε ομάδας να είναι στα κάγκελα. Ποιοι θα κερδίσουν σήμερα το έπαθλο φαγητού;

Τα πράγματα δεν πάνε καλά για τους Μπλε, όχι στο αγωνιστικό σκέλος, όπου θα βρουν τις ισορροπίες τους και πάλι και θα κοντράρουν στα ίσια τους Κόκκινους, αλλά στο εσωτερικό τους και σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις μεταξύ τους.

Η… απόδραση του Αλέξη Παππά και του Κρις Σταμούλη και η απώλεια 20% των προμηθειών της εβδομάδας για τους Μπλε, θα προκαλέσει μεγάλες εντάσεις, με τον Παππά να αντιμετωπίζει ακόμα και τον κίνδυνο της αποβολής, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε πολύ σύντομα τον Ατζούν Ιλιτζαλί να κάνει την εμφάνισή του και να στέλνει το δικό του ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Πολλά ακούστηκαν τα προηγούμενα 24ωρα για νέα… απόδραση παίκτη, κάτι που φαίνεται να μην επιβεβαιώνεται από την παραγωγή, όμως καλό είναι να περιμένουμε το αποψινό επεισόδιο για να καταλάβουμε τι πραγματικά ισχύει και τι κινείται στα όρια της επιστημονικής φαντασίας.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την αποψινή μονομαχία για την κατάκτηση του επάθλου φαγητού, οι πρώτες πληροφορίες θέλουν να επιστρέφουμε στις αμφίρροπες μάχες, ανάμεσα σε Μπλε και Κόκκινους. Πολλά θα εξαρτηθούν και από τις νέες αφίξεις παικτών που αναμένονται και πιθανότατα θα αποκαταστήσουν την ισορροπία που είχε χαθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Στα της αποψινής μονομαχίας για το έπαθλο φαγητού, οι πρώτες πληροφορίες θέλουν και πάλι τους Μπλε νικητές, να συνεχίζουν με νέα νίκη, μετά από την κατάκτηση και του επάθλου επικοινωνίας και να πηγαίνουν δυναμικά στις μάχες για τις ασυλίες. Καθώς, πρόκειται για την πρώτη πληροφορία, θα επανέλθουμε με το επιβεβαιωμένο spoiler.

Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός; Ψηφίστε ΕΔΩ

Συνεχής ενημέρωση για τον καιρό στην Ελλάδα.

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version