Η στυγνή δολοφονία του Gucci: Η «μαύρη χήρα» του οίκου και η… Lady Gaga

H στυγνή δολοφονία του Μαουρίτσιο Γκούτσι απο την πρώην σύζυγό του είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Η Lady Gaga θα ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη την αδίστακτη Πατρίτσια Ρετζιάνι, σε μία ταινία με την υπογραφή του Ρίντλεϊ Σκοτ. Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της υπόθεσης επανέρχονται στο προσκήνιο

Ήταν 27 Μαρτίου του 1995, όταν λίγο μετά τις 8.30 το πρωί ο Μαουρίτσιο Γκούτσι ο μεγιστάνας του ομώνυμου οίκου μόδας , έβγαινε από το διαμέρισμά του στο Μιλάνο για να πάει στο γραφείο του, στην καρδιά της ιταλικής μεγαλούπολης.

Αμέριμνος, με μια χούφτα περιοδικά μόδας στο χέρι, διέσχισε ένα κοντινό πάρκο για να φθάσει όπως κάθε ημέρα στο γραφείο του στη Βία Παλέστρο.Την ίδια στιγμή εν αγνοία του, ένας άγνωστος άνδρας τον παρακολουθούσε και πριν προλάβει να μπει στο κτίριο για να ξεκινήσει μια ακόμη μέρα στο τιμόνι της αυτοκρατορίας Gucci, έπεφτε νεκρός με δύο σφαίρες στην πλάτη. Καθώς κατέρρεε στο μαρμάρινο πάτωμα, ο δολοφόνος του έδινε τη χαριστική βολή στο κεφάλι.

Η δολοφονία του Μαουρίτσιο Γκούτσι είναι μία από τις πιο διαβόητες δολοφονίες στη σύγχρονη ιστορία της Ιταλίας, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν επί δύο χρόνια να λύσουν το γρίφο της. Όταν τελικά τα κατάφεραν, η «υπόθεση Γκούτσι» συντάραξε ολόκληρο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

Exit mobile version