ΗΠΑ: Νεκρός στα 25 του χρόνια γνωστός καλλιτέχνης

Πέθανε ο ανερχόμενος παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής DJ Charles Elias Ingalls, γνωστός ως CharlestheFirst. Ήταν μόλις 25 ετών.

Σύμφωνα με δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από την εταιρεία πολυμέσων που συνίδρυσε το ανερχόμενο αστέρι, «έφυγε στον ύπνο του» στις 10 Δεκεμβρίου.

«Με την πιο βαριά καρδιά το ανακοινώνουμε αυτό», ανέφερε μια δήλωση που κοινοποιήθηκε στο Instagram από την Lab Group. «Νωρίς σήμερα το πρωί ο αγαπημένος μας Τσαρλς Ελίας Ίνγκαλς πέθανε στον ύπνο του. Μεταξύ πολλών πραγμάτων, ο Τσαρλς ήταν μια παρουσία μεγαλύτερη από ζωή που συγκίνησε βαθιά και επηρέασε όλους όσοι τον γνώριζαν».

«Ένας γιος, ένας αδερφός, ένας φίλος, ένας ποιητής και ένας απολύτως λαμπρός μουσικός», συνεχίζει η δήλωση. «Έζησε τη ζωή του με μια αίσθηση μαγείας και έμπνευσης που οι περισσότεροι άνθρωποι μόνο ονειρεύονται. Τσαρλς, σε αγαπάμε περισσότερο από όσο μπορούν να πουν οι λέξεις και ανυπομονούμε να επανενωθούμε μαζί σου. Υποσχόμαστε να σε τιμούμε και να σε αγαπάμε σε όλη αυτή τη ζωή και στην επόμενη. Σεβαστείτε την ιδιωτικότητα του Charles και των οικογενειών του κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».

Το μουσικό στυλ του Ingalls επηρεάστηκε σε μεγάλο βαθμό από τη φύση ως αποτέλεσμα του ότι γεννήθηκε και μεγάλωσε στα βουνά της Σιέρα Νεβάδα, σύμφωνα με το βιογραφικό του στο Spotify.

Exit mobile version