Ρούλα Πισπιρίγκου: «Έσπασε» μέσα στις φυλακές – «Θέλω το Πάσχα να πάω στα παιδιά μου»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ζήτησε να πάει το Πάσχα στο μνήμα των παιδιών της για να τους ανάψει ένα κεράκι.

Συνεχίζει να μιλάει μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού η Ρούλα Πισπιρίγκου δίνοντας σε καθημερινή βάση συνεντεύξεις, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της.

Η ίδια δηλώνει πως είναι αθώα και πως ποτέ δεν θα έκανε κακό στα παιδία της, λέγοντας χαρακτηριστικά πως, «δεν έχω κάνει τίποτα στα παιδιά μου, ό,τι λένε είναι άδικο και η αλήθεια θα φανεί. Εύχομαι να φανεί γρήγορα για αυτό και παραλαλάω όποιος γνωρίζει κάτι να το καταθέσει για τα παιδιά αυτά…».

Για πρώτη φορά, δεκατέσσερις μέρες μετά από τη σύλληψή της, η 33χρονη «έσπασε» μέσα στις φυλακές. Στη συνέντευξή της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», δήλωσε μόνη, απογοητευμένη από συμπεριφορές συγκεκριμένων ανθρώπων και φώναξε ότι βρίσκεται άδικα μέσα στη φυλακή.

«Κανείς δε γνωρίζει πώς είναι η ψυχολογία μου και πώς νιώθω εγώ. Δεν κοιμάμαι καλά τα βράδια, όπως λένε. Ψάχνω όλη μέρα κι όλη νύχτα απεγνωσμένα να βρω ένα στοιχείο να δείξει ότι δεν είμαι εγώ, γιατί δεν είμαι εγώ. Το Πάσχα που έρχεται ειλικρινά παρακαλάω κάθε βράδυ, να φωτίσει αυτόν έστω που γνωρίζει το οτιδήποτε να πάει να το πει. Κατηγορούμαι άδικα», είπε η Ρούλα.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Επιμένει στο ιατρικό λάθος

«Πιστεύω ότι την κεταμίνη τη χορήγησαν οι άνθρωποι που ήμασταν μαζί, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Υπάρχει κοινή λογική, χωρίς να θέλω να κατηγορήσω κανέναν. Απλά όποιος μπορεί να με βοηθήσει, όποιος γνωρίζει το οτιδήποτε να το πει. Είμαι μια μάνα που έχει χάσει τρία παιδιά και η ζωή μου έχει γίνει σίριαλ», σημείωσε.

Αναφερόμενη στη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη, τόνισε ότι προσπάθησαν με τον τρόπο τους να σταθούν στα πόδια τους και να στηρίξουν την Τζωρτζίνα που είχε μείνει πίσω και είχε τόσα προβλήματα.

«Δώσαμε τα πάντα γι’ αυτό το παιδί και ειδικά εγώ που ήμουν μαζί της μέρα -νύχτα. Έδωσα τα πάντα για να το κάνω καλά και ξαφνικά μου φεύγει αυτό το παιδί. Ας το πει αυτός που έχει κάνει το οτιδήποτε, ας το πει, τον παρακαλώ μέσα από την καρδιά μου. Είναι άδικο», είπε και ξέσπασε σε κλάματα.

Exit mobile version