Έξι ελληνικές ιπποδρομίες την Μεγάλη Δευτέρα στο Markopoulo Park

Τρία ΣΚΟΡ και επιδότηση ΓΚΑΝΙΑΝ για όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες 

Οκτώ ιπποδρομίες, έξι εκ των οποίων ελληνικές και δύο από τη Νότια Αφρική, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 13ης ιπποδρομιακής συγκέντρωσης της χρονιάς, την Μεγάλη Δευτέρα, 18 Απριλίου 2022, στο Markopoulo Park. Οι δύο κούρσες από το Greyville της Νότιας Αφρικής θα ξεκινήσουν στις 14:55, ενώ η εκκίνηση για τις ελληνικές ιπποδρομίες θα δοθεί στις 16:00.

Η 3η ελληνική ιπποδρομία, που θα διεξαχθεί στην sprint απόσταση των 1.100 μέτρων με την συμμετοχή 6 ίππων, καθώς και η 5η ελληνική ιπποδρομία, με 6 καθαρόαιμους να αναμετρώνται στα 1.300 μέτρα, αναμένεται να συγκεντρώσουν τα βλέμματα.

Στην 6η ελληνική ιπποδρομία συμμετέχουν 8 ίπποι στην απόσταση των 1.575 μέτρων.

Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ.

Δύο ΣΚΟΡ 4 και ένα ΣΚΟΡ 6

Εκτός από αγωνιστική δράση, η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Δευτέρας, στο Markopoulo Park, έχει και μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Προσφέρονται δύο ΣΚΟΡ 4 από την 1η ως την 4η Ιπποδρομία και από την 5η ως την 8η, καθώς και ένα ΣΚΟΡ 6 από την 3η ως την 8η ιπποδρομία. Η επιδότηση του ΓΚΑΝΙΑΝ (σωστή πρόβλεψη του νικητή) συνεχίζεται για όλες τις ελληνικές ιπποδρομίες με εγγυημένο ποσό 2.000 ευρώ.

Παρουσία φιλίππων στις εξέδρες

Η παρουσία φιλίππων στις κερκίδες επιτρέπεται, βάσει του ισχύοντος πλαισίου για την προστασία της δημόσιας υγείας απέναντι στον κορωνοϊό. Συγκεκριμένα, θα μπορούν να επισκέπτονται το Markopoulo Park μόνο όσοι θεατές είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή έχουν νοσήσει από COVID-19 το τελευταίο εξάμηνο. Κατά την είσοδό τους στις εγκαταστάσεις του ιπποδρόμου, θα γίνεται έλεγχος της σχετικής βεβαίωσης εμβολιασμού ή νόσησης και του εγγράφου ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης). Καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στο Markopoulo Park είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας.

Oι φίλοι των ιπποδρομιών που θα επιλέξουν να μην επισκεφτούν το Markopoulo Park, θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις ιπποδρομίες είτε στα καταστήματα ΟΠΑΠ είτε διαδικτυακά.

Exit mobile version