1,6 εκατ. ευρώ απόψε από το ΤΖΟΚΕΡ και τυχερά αστέρια με δώρα για τους online παίκτες

Εκπλήξεις και δώρα από τα ΤΖΟΚΕΡ Stars 

Χρηματικό έπαθλο 1,6 εκατ. ευρώ διεκδικούν απόψε οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ. Όσοι επιλέξουν να παίξουν ΤΖΟΚΕΡ online, με κάθε διαδικτυακή κατάθεση δελτίου μαζεύουν αστέρια και συμμετέχουν στις εβδομαδιαίες κληρώσεις των ΤΖΟΚΕΡ Stars, που μοιράζουν σούπερ δώρα.

Για το πρόγραμμα επιβράβευσης ΤΖΟΚΕΡ Stars ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι παίκτες μπορούν να μάθουν μπαίνοντας στο tzoker.gr ή στο tzoker app.

Online κατάθεση δελτίων μέσα από το ανανεωμένo tzoker.gr

Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων για την αποψινή κλήρωση λήγει στις 21:30. Η διαδικτυακή κατάθεση δελτίου μέσα από το ολοκαίνουργιο tzoker.gr ή μέσω της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ γίνεται εύκολα και γρήγορα. Από υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet, οι παίκτες κάνουν εγγραφή, συνδέονται στον λογαριασμό τους, επιλέγουν αριθμούς, συμπληρώνουν στήλες και καταθέτουν το δελτίο τους.

Επιπλέον, στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του παιχνιδιού μπορούν να βρουν προσυμπληρωμένα δελτία τυχαίας επιλογής, να συμπληρώνουν 12 στήλες ανά δελτίο, να παίζουν και τους 20 αριθμούς ΤΖΟΚΕΡ και να επανακαταθέτουν το ίδιο δελτίο με το πάτημα εντός κουμπιού.

Exit mobile version