Markopoulo Park: Επικράτηση των φαβορί και πολλοί νικητές στο ΣΚΟΡ 6

Ο ΑΡΙΩΝΑΣ επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και κέρδισε την 7η ιπποδρομία

Όμορφο θέαμα και πολλούς νικητές είχε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της Δευτέρας 4 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του Markopoulo Park.

Τα φαβορί επικράτησαν στις περισσότερες κούρσες και στο ΣΚΟΡ 6 βρέθηκαν 140 νικήτριες στήλες που κερδίζουν από 172,16 ευρώ.

Στην 7η ιπποδρομία του προγράμματος (5η ελληνική) ο πενταετής ΑΡΙΩΝΑΣ (GB) έδειξε να επιστρέφει στις καλές εμφανίσεις και επικράτησε των αντιπάλων του στην κούρσα των 1.200 μέτρων με χρόνο 01.11.87. Για τον γιο του Heeraat (IRE), που είναι ιδιοκτησίας ANASSA STABLES ΜΟΝ/ΠΗ ΙΚΕ και έχει προπονητή τον Μιχάλη Ιωαννίδη, η χθεσινή νίκη ήταν η 4η της καριέρας του. Στην επιτυχία τον οδήγησε ο αναβάτης Εντιόν Τσέλα.

Δείτε το βίντεο της 7ης ιπποδρομίας:

Νέο ρεκόρ πίστας από τον ΜΠΑΛΝΤΓΟΥΙΝ

Στην 5η ιπποδρομία ο ΜΠΑΛΝΤΓΟΥΙΝ (IRE) απέδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αφού κατέρριψε και πάλι το ρεκόρ πίστας, που είχε θέσει ο ίδιος πριν από ένα μήνα περίπου στην απόσταση των 1.100 μέτρων. Ο 6ετής καθαρόαιμος, ιδιοκτησίας Scuderia Equus Run Paola, με προπονητή τον Χάρη Χαραλάμπους, σημείωσε χρόνο 01.02.77 έχοντας στην σέλα του τον αναβάτη Παναγιώτη Δημητσάνη.

Στην χθεσινή συγκέντρωση δύο νίκες σημείωσε ο αναβάτης Γιάννης Ψαραδάκης. Από μία νίκη πέτυχαν οι Μιχάλης Ξυνός, Παναγιώτης Δημητσάνης και Εντιόν Τσέλα.

Από πλευράς προπονητών από μία νίκη είχαν οι Χρήστος Σταύρου, Χρήστος Θεοδωράκης, Χάρης Χαραλάμπους, Παναγιώτης Μουρουζίδης και Μιχάλης Ιωαννίδης.

Exit mobile version