ΤΖΟΚΕΡ: 2,3 εκατομμύρια ευρώ στην κλήρωση της Τρίτης

Προσφορά καλωσορίσματος και πακέτα συνεχόμενων κληρώσεων για τους online παίκτες 

Ποσό που ανέρχεται σε 2,3 εκατ. ευρώ διεκδικούν οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ το βράδυ της Τρίτης. Στην κλήρωση της Κυριακής σημειώθηκε το έβδομο συνεχόμενο τζακ ποτ στο παιχνίδι, ενώ βρέθηκαν και πέντε τυχεροί στην 2η κατηγορία που κέρδισαν από 12.713 ευρώ ο καθένας.

Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 2,3 εκατ. ευρώ έχουν προθεσμία έως την Τρίτη στις 21:30 για να καταθέσουν τα δελτία τους.

Για όσους παίζουν ΤΖΟΚΕΡ online για πρώτη φορά στο tzoker.gr και στο tzoker app υπάρχει μια προσφορά καλωσορίσματος. Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους και τις προϋποθέσεις που ισχύουν για τη συγκεκριμένη προσφορά είναι διαθέσιμες στο tzoker.gr και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.

Επιπλέον, οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ online μπορούν να επιλέξουν κάποιο από τα πακέτα συνεχόμενων κληρώσεων, τα οποία τους δίνουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε πολλές κληρώσεις με το ίδιο δελτίο.

Στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του παιχνιδιού και στο tzoker app, οι παίκτες μπορούν να βρουν προσυμπληρωμένα δελτία τυχαίας επιλογής, να παίζουν και τους 20 αριθμούς ΤΖΟΚΕΡ με το πάτημα ενός κουμπιού, να συμπληρώνουν 12 στήλες ανά δελτίο και να επανακαταθέτουν το ίδιο δελτίο με ένα κλικ.
Παράλληλα, μπορούν να βλέπουν τα αποτελέσματα προηγούμενων κληρώσεων του ΤΖΟΚΕΡ και να παρακολουθούν ζωντανά όλες τις κληρώσεις του παιχνιδιού κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

Exit mobile version