Επτά ελληνικές κούρσες σήμερα στο Markopoulo Park

Προσφέρονται δύο ΣΚΟΡ 4 και ένα ΣΚΟΡ 6

Η σημερινή ιπποδρομιακή συγκέντρωση στο Markopoulo Park περιλαμβάνει επτά ελληνικές ιπποδρομίες και μία κούρσα από την Νότια Αφρική. Οι ελληνικές ιπποδρομίες θα ξεκινήσουν στις 17:00 και η κούρσα από το Greyville στις 16:45.

Μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον αναμένεται να προσελκύσουν τα τρία ΣΚΟΡ. Συγκεκριμένα προσφέρονται δύο ΣΚΟΡ 4 από την 1η έως την 4η ιπποδρομία και από την 5η έως την 8η και ένα ΣΚΟΡ 6 από την 3η έως την 8η ιπποδρομία.

Κυνηγούν την πρώτη νίκη της καριέρας τους

Στο πρόγραμμα της 24ης ιπποδρομιακής συγκέντρωσης ξεχωρίζει η 4η ιπποδρομία (3η ελληνική) στην οποία 6 καθαρόαιμοι νεαροί ίπποι θα διαγωνιστούν στην απόσταση των 1.300 μέτρων με στόχο την πρώτη νίκη της καριέρας τους. Δύο από τους έξι συμμετέχοντες πραγματοποιούν ντεμπούτο.

Στην 7η ιπποδρομία (6η ελληνική) 7 ίπποι θα διαγωνιστούν στην απόσταση των 1.300 μέτρων και αναμένεται να χαρίσουν μια εντυπωσιακή άφιξη.

Στο πρόγραμμα της Δευτέρας ξεχωρίζει και η τελευταία ιπποδρομία, 8η (7η ελληνική) με 8 ίππους να αναμετρούνται στην απόσταση των 1.400 μέτρων.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ.

Oι φίλοι των ιπποδρομιών που θα επιλέξουν να μην επισκεφτούν το Markopoulo Park, θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις ιπποδρομίες στα καταστήματα ΟΠΑΠ και διαδικτυακά.

Exit mobile version