Καθηγήτρια στη Σκωτία απολύθηκε όταν αποκαλύφθηκε ότι έχει προφίλ στο Only Fans

Μια καθηγήτρια φυσικής που πόζαρε σε ακατάλληλες φωτογραφίες στον πορνογραφικό της ιστότοπό Only Fans και παραιτήθηκε από τη δουλειά της αφού οι ιδιοκτήτες του σχολείου ανακάλυψαν ότι οι μαθητές της μοιράζονταν πορνογραφικές εικόνες της.

Η Kirsty Buchan εγκατέλειψε τη θέση της στο Bannerman High School στο Baillieston της Γλασκώβης αφού το Δημοτικό Συμβούλιο της Γλασκώβης ξεκίνησε έρευνα όταν εξαγριωμένοι γονείς παραπονέθηκαν στην τοπική αρχή.

Στον απόηχο της αναταραχής, η Buchan, από το Coatbridge του Lanarkshire, υπερασπίστηκε τις πράξεις της, λέγοντας ότι χρειαζόταν τα επιπλέον χρήματα μετά την πτώση του εισοδήματός της από το σχολείο.

Η Kirsty Buchan εγκατέλειψε τη θέση της στο γυμνάσιο Bannerman στο Baillieston της Γλασκώβης, αφού συνάδελφοί της ανακάλυψαν ότι οι μαθητές μοιράζονταν πορνογραφικές εικόνες της που είχε δημοσιεύσει στο διαδίκτυο.

Έχει αναζητήσει στο παρελθόν μια καριέρα ως ηθοποιός, αναλαμβάνοντας μικρά κομμάτια και διαφημιζόμενη σε ιστοσελίδες υποκριτικής.

Στον ιστότοπο του StarNow, όπου οι επίδοξοι ηθοποιοί είναι διαθέσιμοι για δουλειά, το προφίλ της αναφέρει: «Δουλεύω ως καθηγήτρια φυσικής και ψάχνω για κάποια επιπλέον δουλειά τα Σαββατοκύριακα και τις νύχτες».

Δήλωσε επίσης ότι έχει κάνει «λίγη επιπλέον δουλειά σε μια χαμηλού προϋπολογισμού σειρά Διαδικτύου».

Στο προφίλ της στον ιστότοπο υποκριτικής, δηλώνει: «Οποιαδήποτε δουλειά δουλεύω δίπλα σε ανθρώπους ή διευθύνω μια ομάδα (ειδικά δουλεύω με παιδιά) ταιριάζει απόλυτα με τις ικανότητές μου».

Η Miss Buchan υπερασπίστηκε την απόφασή της να πάει στο Only Fans και είπε ότι ο αντίκτυπος της απώλειας της δουλειάς της θα την έθετε υπό αυξημένη οικονομική πίεση.

Τόνισε επίσης το γεγονός ότι το Only Fans είναι ένας ιστότοπος για συνδρομητές ηλικίας 18 ετών και άνω.

«Χάνω χρήματα ενόψει των Χριστουγέννων και με την τιμή των πάντων να ανεβαίνει, δεν θα έχω την οικονομική δυνατότητα να ζήσω. Είμαι ιδιοκτήτης του σπιτιού μου και πληρώνω φόρους, επομένως δεν δικαιούμαι καμία βοήθεια. Χρησιμοποιώ ένα ψεύτικο όνομα για τον λογαριασμό μου και βγάζω φωτογραφίες και ποζάρω γυμνή.

Μερικοί άνθρωποι είναι τόσο επικριτικοί, αλλά είμαι σε έναν ιστότοπο άνω των 18 ετών και αν τα παιδιά αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι γονείς δεν προστατεύουν τις συσκευές τους” τόνισε στη Scottish Sun και πρόσθεσε: «Τώρα οι άνθρωποι με ρωτούν αν είμαι ηλίθια, αλλά δεν είμαι ηλίθια, έχω πτυχίο φυσικής και δούλεψα σκληρά. Ποιοι είναι οι άλλοι να κρίνουν; Είναι η ιστορία μου να πω. Θα κάνω τα πάντα για να φροντίσω τον γιο μου. Πόσοι γονείς μπορούν να πουν ότι μπορούν να το κάνουν αυτό;».

Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτό το μήνα το σχολείο γίνεται πρωτοσέλιδο. Οι δάσκαλοι στο σχολείο έχουν προχωρήσει σε απεργία μετά από ανησυχίες που εκφράστηκαν για βίαιη και καταχρηστική συμπεριφορά των μαθητών.

Μέλη του σωματείου καθηγητών NASUWT είπαν ότι οι δάσκαλοι στο σχολείο έχουν δεχτεί φραστική κακοποίηση και απειλές από μαθητές.

Ένας εκπρόσωπος του Δημοτικού Συμβουλίου της Γλασκώβης είπε στη Mail: «Αυτή η δασκάλα ήταν υπό έρευνα πριν υποβάλει την παραίτησή της μετά την ευρεία διανομή εντελώς ακατάλληλων και πορνογραφικών εικόνων. Το συμβούλιο έχει έναν κώδικα συμπεριφοράς που πρέπει να τηρούν όλοι οι εργαζόμενοι και ένας δάσκαλος που έχει επιδιώξει ενεργά ένα δεύτερο εισόδημα σε αυτόν τον τύπο ιστότοπου φέρνει το σχολείο του, το δημοτικό συμβούλιο και το επάγγελμά του σε ανυποληψία. Θα παραπέμψουμε τις λεπτομέρειες της έρευνάς μας στο Γενικό Διδακτικό Συμβούλιο».

Πηγή: DailyMail

Exit mobile version