Τρελό κράξιμο Κοντομηνά στον αέρα του Alpha σε Τσιμτσιλή – Παπανώτα (video)

Ποιος άκουσε τον ιδιοκτήτη του ALPHA, Δημήτρη Κοντομηνά και δεν τον φοβήθηκε, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής παρέμβασής του στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Εξαλλος ο επιχειρηματίας με σχόλια που ακούστηκαν στη διάρκεια της εκπομπής για την ιδιωτική πρωτοβουλία παροχής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στα παιδιά που διαμένουν στους Φούρνους Ικαρίας, τα έβαλε με όλα και με όλους, έχοντας χάσει σαφέστατα την ψυχραιμία του…

Ο κ. Κοντομηνάς κάλεσε τους παρουσιαστές της εκπομπής Happy Day να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη και δεν έκρυψε την ντροπή του για το γεγονός ότι ακούστηκαν τέτοια σχόλια από το κανάλι του.

«Αυτή την ντροπή την έφαγα στη μούρη μου σήμερα με εσάς! Έφαγα στη μούρη μου με εσάς. Αντί να πάρουμε τον άνθρωπο να τον συγχαρούμε, μιλάμε και βρίζουμε τους ανθρώπους που δίνουν τα λεφτά τους από την τσέπη τους, πληρώνουν εκατομμύρια σε φορολογία, δουλεύουν χιλιάδες άνθρωποι στα νοσοκοκομεία τους! Ντροπή σας! Με τέτοιους ανθρώπους η Ελλάδα δεν θα πάει μπροστά!…» τόνισε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Κοντομηνάς, για να προσπαθήσει να του εξηγήσει η Τσιμτσιλή: «Εσείς πρέπει να βγαίνετε του χρόνου» του είπε και προκάλεσε την έκρηξη του επιχειρηματία: «Σταμάτα να μιλάς απέναντι μου! Επιτέλους σταμάτα να μιλάς. Με κάνατε και ντράπηκα σήμερα! Ντράπηκα. Γι΄αυτά που άκουσα από εσάς. Που είστε μία οικογένεια εδώ μέσα. Σας προσέχουμε! Έχετε το μισθό σας και λέτε βλακείες! Πρέπει να τον συγχαρούμε αυτόν τον άνθρωπο και την οικογένειά του, που θυσιάζει λεφτά δικά του. Που πάει στην άκρη της γης για να προσφέρει νοσοκομειακή περίθαλψη και γέννα… Που θα μεγαλώσει ο αριθμός των μεταναστών και των μουσουλμάνων στην Ελλάδα και σε λίγο θα χάσουμε και τη θρησκεία μας!».

Δείτε όσα έγιναν στο βίντεο

Exit mobile version