«Έφυγε» ο θρύλος της ποπ, Τζορτζ Μάικλ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών ο διάσημος τραγουδιστής, George Michael.

Ο άνθρωπος που η φωνή του έχει συνδεθεί με τα Χριστούγεννα αφού αυτός τραγούδησε το πασίγνωστο last Christmas, άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του.

Τον θάνατό του ανακοίνωσε ο μάνατζέρ του, που σε μήνυμά του ανέφερε:

«Με μεγάλη μας λύπη επιβεβαιώνουμε ότι ο αγαπημένος μας γιος, αδερφός και φίλος, George, απεβίωσε ήσυχα στο σπίτι του κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Η οικογένειά του κάνει παράκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή τους αυτές τις δύσκολες ώρες. Δεν θα γίνει καμία άλλη δήλωση προς το παρόν».

Το πραγματικό του όνομα ήταν Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου και ήταν κυπριακής καταγωγής, όμως έκανε διεθνή καριέρα με τεράστιες επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Για πολλά χρόνια ήταν στους κορυφαίους καλλιτέχνες της ποπ μουσικής, με επιτυχίες που βρέθηκαν στο νούμερο ένα των τσαρτς.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε το last Christmas, το τραγούδι που κάθε Χριστούγεννα ακούγεται σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, το freedom στο οποίο είχαν λάβει μέρος στο video clip του τα σούπερ μόντελς της δεκαετίας του ΄90, το wake me up το οποίο τραγούδησε με τους Wham που ήταν και το πρώτο του συγκρότημα (έπειτα ακολούθησε σόλο καριέρα από το 1987 και έπειτα, όταν έβγαλε τον δίσκο faith ο οποίος πούλησε περισσότερα από 20 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως ).

Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμα. Οι πρώτες πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Η είδηση έχει συγκλονίσει την καλλιτεχνική σκηνή σε Παγκόσμιο επίπεδο και καλλιτέχνες όπως η Μαντόνα, ο Έλτον Τζον και άλλα μεγάλα ονόματα του τραγουδιού έχουν εκφράσει τα συλλυπητήριά τους για τον άδικο χαμό του Τζορτ Μάικλ.

Δείτε στο Video το τραγούδι Last Christmas το οποίο τον καταξίωσε στις συνειδήσεις των ακροατών!

Exit mobile version