Σκληρό βίντεο: Λίντσαραν μέχρι θανάτου το βιαστή ενός τετράχρονου παιδιού

ΠΡΟΣΟΧΗ, οι εικόνες είναι σκληρές

Το σκληρό βίντεο κάνει το γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες και δείχνει το λιντσάρισμα ενός άνδρα μέχρι θανάτου.

Το περιστατικό συνέβη στην Κολομβία, με τον άνδρα να κατηγορείται για το βιασμό τεσσάρων ατόμων, ανάμεσά τους μία έγκυος και ένα 4χρονο παιδί.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο όπου ο όχλος χτυπούσε με μανία το βιαστή, πυροβόλησαν στον αέρα όμως δεν κατάφεραν να “διαλύσουν” τους πολίτες. Έτσι χρειάστηκε περισσότερη βοήθεια συναδέλφων τους, ώστε να σταματήσουν τους εξαγριωμένους πολίτες και να μεταφέρουν τον αιμόφυρτο άντρα στο νοσοκομείο, όπου λίγη ώρα μετά άφησε την τελευταία του πνοή λόγω σοβαρών τραυμάτων στο κεφάλι.

Κάτοικοι της περιοχής εξήγησαν ότι ο όχλος ξέσπασε λόγω της αδιαφορίας των αρχών μετά τις επανειλημμένες καταγγελίες τους για την αρρωστημένη δράση του εν λόγω άνδρα.

Ο κατηγορούμενος ως βιαστής κρυβόταν στα βουνά με τους ντόπιους να λένε ότι στο κατάλυμά του βρήκαν στρώματα και ρούχα γυναικών.

Η υπόθεση ξεκίνησε όταν ένα 17χρονο κορίτσι κατήγγειλε τον βιασμό της από τον άνδρα. «Αφού τη βίασε, στη συνέχεια την απείλησε ότι θα σκοτώσει την οικογένειά της αν τον καρφώσει στις αρχές» δήλωσε η μητέρα της κοπέλας σύμφωνα με την οποία ο άνδρας έκανε και χρήση ναρκωτικών ενώ κακοποιούσε την κόρη της.

Exit mobile version