Χαμός στον αέρα: Επιβάτης χαστούκισε την αεροσυνοδό κατά τη διάρκεια της πτήσης (photos+video)

Επικράτησε χάος στο αεροπλάνο

Σοκαριστικό είναι το βίντεο που δείχνει επιβάτη μέσα σε αεροπλάνο να τσακώνεται με τους αεροσυνοδούς και να χτυπά στο τέλος μία εργαζόμενη.

Το βίντεο καταγράφηκε από επιβάτη και ανέβηκε στο διαδίκτυο και δείχνει επακριβώς το τι συνέβη στην πτήση της Brussels Airline.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail, ο διαπληκτισμός ξεκίνησε όταν ο εξαγριωμένος επιβάτης θέλησε να αναφέρει ότι η μητέρα του ενοχλήθηκε από άνδρα που καθόταν δίπλα της.

Η γυναίκα του η οποία βρισκόταν και εκείνη μέσα στην πτήση, ανέφερε πως ο τσακωμός ξεκίνησε όταν ένας αεροσυνοδός έριξε γροθιά στον άντρα της, όταν πήγε εκείνος να του πει το πρόβλημά του. Μέσα στον πανικό εμφανίστηκε μία αεροσυνοδός για να τον ηρεμήσει και τον απείλησε πως θα καλέσει την αστυνομία.

Ο άνδρας ενώ φαινόταν να είχε ηρεμήσει, τότε ξεκίνησε να φωνάζει και κόλλησε το πρόσωπό του σε εκείνο της αεροσυνοδού. Τότε φαίνεται να τη φτύνει στο πρόσωπο και εκείνη αμέσως «απάντησε» με ένα χαστούκι. Ο διάδρομος του αεροπλάνου μετατράπηκε σε ρινγκ, καθώς ο εξαγριωμένος επιβάτης χτύπησε με τη σειρά του τη γυναίκα και τότε έπεσαν πάνω του άπαντες για να τον σταματήσουν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.

Exit mobile version