Συγκινητικό βίντεο – Ζευγάρι σε καραντίνα χορεύει αγκαλιά στο παράθυρο του σπιτιού (photos+video)

Το ζευγάρι πρόσφερε μία όμορφη στιγμή στη δίνη του κορονοϊού.

Η έξαρση του νέου φονικού ιού είναι παγκόσμια και σιγά σιγά η ζωή όλων των κατοίκων του πλανήτη αλλάζει… άρδην. Πολλές ευρωπαϊκές χώρες έχουν θεσπίσει αυστηρά μέτρα για την προστασία των πολιτών ζητώντας να μένουν στο σπίτι τους, σε μία οικειοθελής απομόνωση. Σε άλλα κράτη, όπως είναι η Ιταλία και η Ισπανία, έχει επιβληθεί καθολική καραντίνα για όλους.

Ωστόσο, πολλοί πολίτες δίνουν… ραντεβού στα παράθυρά τους, θέλοντας να δώσουν και να πάρουν ελπίδα από τους γείτονές τους. Πριν από μερικές μέρες, ένα δυνατό μήνυμα ήρθε από την Ρώμη και την περιοχή του Σαν Λορένζο, με πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι.

Όπως μπορείτε να δείτε και πιο κάτω στις φωτογραφίες και το βίντεο, στον τοίχο του σπιτιού του ζευγαριού, προβάλλεται από προβολέα απέναντι διαμερίσματος μία παλιά ταινία. Σε κάποιο σημείο της ταινίας, οι Φρεντ Αστέρ και Τζίντζερ Ρότζερς – θρυλικό ζευγάρι στον κινηματογράφο – χορεύουν την επιτυχία «Cheek to Cheek».

Την ίδια στιγμή, λίγα… εκατοστά πιο δίπλα, ένα ζευγάρι βρίσκεται στο παράθυρο και ξεκινά να χορεύει στους ρυθμούς του τραγουδιού, τραβώντας τα βλέμματα των υπολοίπων από τις σκηνές του έργου.

Δείτε το όμορφο βίντεο…

Ολες οι ειδήσεις.

Exit mobile version