Ζευγάρι έβαλε στολές αστροναυτών για να κάνει βόλτα λόγω κορονοϊού (video)

Θέλησαν να μείνουν ασφαλείς.

Έναν ιδιαίτερο τρόπο για να μπορέσει να κυκλοφορεί χωρίς να… αγχώνεται για την πανδημία του κορονοϊού βρήκε ένα ζευγάρι, καθώς αγόρασε στολές αστροναυτών και βγήκε στον δρόμο.

Συγκεκριμένα, ο Τέρσιο Γκαλντίνο και η Αλίσια Λίμα από την Βραζιλία, θέλησαν να κάνουν βόλτα στην φημισμένη Κόπα Καμπάνα στο Ρίο Ντε Τζανέιρο. Ωστόσο, στην χώρα της σάμπα, η κατάσταση με τον νέο φονικό ιό είναι απελπιστική. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, από την Παρασκευή 10 Ιουλίου ο αριθμός των κρουσμάτων έχει ξεπεράσει τα 1,8 εκατομμύρια, ενώ περισσότεροι από 70 χιλιάδες άνθρωποι έχουν χάσει την ζωή τους.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Το ζευγάρι, υπό το φόβο να νοσήσουν από τον κορονοϊό, αποφάσισε να πάρει… δραστικά μέτρα. Έτσι, ο 66χρονος, λογιστής στο επάγγελμα, Τέρσιο Γκαλντίνο αγόρασε δύο στολές αστροναυτών της NASA και έφτιαξε μόνος του τα κράνη.

Μόλις το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει την βόλτα του, όπως είναι εύκολα αντιληπτό, συγκέντρωσε πάνω του όλα τα βλέμματα, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να τους… αποθεώσουν για τον πρωτότυπο τρόπο προστασίας.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκαναν βόλτα στο δάσος και βρήκαν ζώο που ζει σε άλλη ήπειρο (photos)

Χαμός σε πανηγύρι στην Εύβοια – Περισσότερα από 2.000 άτομα στο χώρο (pics+vids)

Νοσταλγία: Δέκα φωτογραφίες που μόνο οι… παλιοί θα καταλάβουν

Exit mobile version