Καιρός: Θέλει προσοχή! Δείτε την ανά τρίωρο πορεία της κακοκαιρίας πάνω απ’ την Ελλάδα (photos)

Πώς καταγράφεται σύμφωνα με τα πρωινά προγνωστικά δεδομένα των καιρικών μοντέλων το πέρασμα της ισχυρής κακοκαιρίας που αναμένεται τις επόμενες ώρες πάνω από την Ελλάδα.

Δείτε ανά τρίωρο στις φωτογραφίες στην γκάλερι, καρέ – καρέ την κίνηση των φαινομένων και τις περιοχές που θα επηρεαστούν.

Υπενθυμίζουμε πως από χθες η ΕΜΥ έχει προχωρήσει στην έκδοση έκτακτου δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, καθώς το ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό συνοδεύεται από θυελλώδεις ανέμους εντάσεως έως και 10 μποφόρ, αλλά και πολύ μεγάλα ύψη βροχής. Γι’ αυτό και μετά από πολύ καιρό επισήμανε με κόκκινη προειδοποίηση τη συγκεκριμένη κακοκαιρία, θέτωντας σε πλήρη επιφυλακή τον κρατικό μηχανισμό και φυσικά τους πολίτες που πρέπει να ενημερώνονται για τυχόν μέτρα πρόληψης που πρέπει να λάβουν, ιδιαίτερα στις ευπαθείς περιοχές και όσες επλήγησαν και από τις τελευταίες κακοκαιρίες.

Τα έντονα φαινόμενα αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στη δυτική Ελλάδα από τις πρώτες απογευματινές ώρες, ενώ πάνω από την Αττική το σύστημα αναμένεται να περάσει από τις βραδινές ώρες και μέχρι το πρωί της Δευτέρας.

Δείτε καρέ καρέ στην γκάλερι την ανά τρίωση διέλευση του βαρομετρικού χαμηλού πάνω από την Ελλάδα…

Exit mobile version