Καιρός: Μεγάλη προσοχή απόψε! Επικίνδυνη η επερχόμενη κακοκαιρία. Ανα τρίωρο η εξέλιξη (photos)

Ισχυρότατη θα είναι η κακοκαιρία που αναμένεται τις απογευματινές ώρες από τα δυτικά και θα σαρώσει μέχρι το βράδυ του Σαββάτου το σύνολο της χώρας. Δείτε ανά τρίωρο ποιες περιοχές θα δέχονται μεγάλα ύψη βροχής…

Ο καιρός επιδεινώνεται εκ νέου από το απόγευμα της Παρασκευής και στην γκάλερι θα δείτε πώς θα κινηθεί το ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό πάνω από την Ελλάδα. Ανά τρίωρο ξεκινώντας από τις 6 το απόγευμα που ξεκινά να προσεγγίζει τα Επτάνησα και μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής, οπότε και θα απομακρυνθεί πλέον από τη χώρα μας.

Θα δείτε στις φωτογραφίες πως πολλές είναι οι περιοχές που θα δεχτούν μεγάλα ύψη βροχής (κόκκινες έως μαύρες αποχρώσεις) και επειδή αυτό θα συμβεί απόψε και μετά τα μεσάνυχτα και με μεγάλες ραγδαιότητες, θα πρέπει να επιδειχθεί ιδιαίτερη προσοχή. Φυσικά, προσοχή θα απαιτηθεί και κατά τη διάρκεια του Σαββάτου, οπότε και το μέτωπο θα περάσει στην ανατολική νησιωτική χώρα, επίσης με μεγάλα ύψη βροχής.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε και το γεγονός πως η ΕΜΥ χαρακτήρισε κόκκινο τελικά το έκτακτο δελτίο πρόγνωστης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής.

Δείτε, λοιπόν, στην γκάλερι την κίνηση της κακοκαιρίας για να ξέρετε τις περιοχές που θα χτυπά ανά τρίωρο.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Exit mobile version