Καιρός: Η προειδοποίηση του Σάκη Αρναούτογλου για τη Δευτέρα (video)

Καιρός: Αναμένεται αλλαγή του καιρού από το απόγευμα της Κυριακής και η Δευτέρα θα είναι ημέρα γενικευμένης κακοκαιρίας. Τι λέει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ο καιρός δεν λέει να προσαρμοστεί με… διάρκεια στα καλοκαιρινά δεδομένα της εποχής και από τη Δευτέρα αναμένεται η ολική επαναφορά της αστάθειας.

Ο Σάκης Αρναούτογλου δίνει τις λεπτομέρειες για την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών, τονίζοντας πως ο καιρός θα καταστεί πολύ άστατος.

Κλείστε τη διαμονή σας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές με τα πιο οικονομικά πακέτα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στη σελίδα του στο Facebook o Σάκης Αρναούτογλου:

«Πολύ άστατος προβλέπεται να καταστεί ο καιρός τη Δευτέρα στις περισσότερες περιοχές της δυτικής και κυρίως ηπειρωτικής Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης και της…Αττικής! Η εξέλιξη του καιρού έως και την Τετάρτη! Για να μη χάνετε τον…καιρό σας».

Δείτε στο βίντεο την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό μέχρι την Τετάρτη:

Η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΔΕΥΤΕΡΑ 22-06-2020

Στα κεντρικά και βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες βαθμιαία θα επεκταθούν και στις υπόλοιπες περιοχές κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι καταιγίδες πιθανόν τις μεσημβρινές ώρες να είναι κατά τόπους ισχυρές και να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.
Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά και τα νότια, δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΤΡΙΤΗ 23-06-2020

Άστατος καιρός, κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα ανατολικά και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Ύφεση των φαινομένων από το βράδυ.
Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24-06-2020

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα ανατολικά. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά αίθριος καιρός αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα πελάγη δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΠΕΜΠΤΗ 25-06-2020

Στα δυτικά και νότια γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρωινές κυρίως ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-06-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σερίφης είδε γυναίκα να τρέχει με μωρό στα χέρια – Συγκινητικό αυτό που έκανε (photos+video)

Η ψευδαίσθηση που θα σε «τρελάνει» – Μήπως είσαι πολύ πονηρός; (photo)

Τρομακτικός υδροστρόβιλος κοντά σε παραλία… (video)

Exit mobile version