Καιρός: Εχει κάτι από φθινόπωρο η εβδομάδα! Η ανάλυση του Σάκη Αρναούτογλου…

Καιρός: Πού θα βρέξει τις επόμενες μέρες; Ο Σάκης Αρναούτογλου δίνει όλες τις λεπτομέρειες…

Η νέα εβδομάδα θα έχει κάτι από… φθινόπωρο, αφού ο καιρός θα έχει διαστήματα με αρκετή συννεφιά, ενώ κατά τόπους δεν αποκλείεται να σημειωθούν ασθενείς βροχές τόσο τη Δευτέρα, κυρίως όμως την ερχόμενη Τετάρτη. Ασθενείς βροχές, πάντως, θα σημειωθούν και σήμερα, αλλά και αύριο. Σε ποιες περιοχές;

Ο Σάκης Αρναούτογλου δίνει τις λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στο βίντεο.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ

ΚΥΡΙΑΚΗ 13-09-2020

Στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα για σποραδικές βροχές κυρίως στην Κρήτη μέχρι το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα βορειοδυτικά ορεινά και τα Δωδεκάνησα τις μεσημβρινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια.

ΔΕΥΤΕΡΑ 14-09-2020

Στη Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο και από το μεσημέρι στην Ηπειρο, νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα σποραδικών βροχών.
Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός και μόνο στην Κρήτη θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις με ασθενείς βροχές στα βόρεια.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΡΙΤΗ 15-09-2020

Λίγες νεφώσεις, στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16-09-2020

Στα δυτικά αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Στην υπόλοιπηχώρα, λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 6 και πρόσκαιρα στο βόρειο Αιγαίο 7 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

ΠΕΜΠΤΗ 17-09-2020

Στα δυτικά, νεφώσεις με τοπικές βροχές από τα νοτιοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση σε όλη τη χώρα.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Big Brother: Τρελό γλέντι στο Twitter με αντιδήμαρχο και Άννα Μαρία (tweets)

Game of Thrones: Θλίψη – Πέθανε διάσημη πρωταγωνίστρια (videos)

Δύο φίδια μάχονται για ένα ψάρι – Η ανατροπή με το νικητή (video)

Exit mobile version