Καιρός: Θέλει προσοχή! Προειδοποίηση του Αρναούτογλου για πιθανές πλημμύρες

Καιρός: Προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου για την επικινδυνότητα του ισχυρότατου βαρομετρικού χαμηλού που πλησιάζει την Ελλάδα και θα προκαλέσει σοβαρή τριήμερη κακοκαιρία…

Πολύ δύσκολη κατάσταση από το απόγευμα της Πέμπτης και κυρίως καθ’ όλη τη διάρκεια της Παρασκευής. Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν; Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για πιθανό κίνδυνο εμφάνισης και πλημμυρικών φαινομένων. «Θέλει προσοχή γιατί πολλά προγνωστικά μοντέλα, θέλουν μεγάλα ύψη βροχής να πέφτουν σε πολλά μέρη της Ελλάδας» τονίζει μεταξύ άλλων ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας της Πέμπτης προς το ξημέρωμα της Παρασκευής αναμένονται τα έντονα φαινόμενα της πρώτης φάσης, όπως τονίζει ο Σάκης Αρναούτογλου, ενώ την Παρασκευή γενικευμένη κακοκαιρία για πολλές περιοχές. Μάλιστα οι άνεμοι δεν αποκλείεται να φτάσουν σε ριπές ακόμα και τα 10 μποφόρ.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα λέει ο Σάκης Αρναούτογλου για την εξέλιξη του καιρού και την πορεία του ισχυρότατου βαρομετρικού χαμηλού που τείνει να λάβει διαστάσεις μεσογειακού κυκλώνα.

Ολες οι ειδήσεις για τον καιρό.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Επιμένει ο Αρνιακός να μην κάνει καμία αναφορά για μεσογειακό κυκλώνα (vid)

Έσπασε η λάμπα και κάρφωσε πάνω της μία πατάτα! (video)

Βρήκε το κινητό του στην ζούγκλα – Δεν πίστευε τον «κλέφτη» (video)

Exit mobile version