Καιρός: Ο Σάκης Αρναούτογλου είχε «δείξει» σωστά τις περιοχές της τραγωδίας!

Καιρός: Από τις αρχές της εβδομάδας ο Σάκης Αρναούτογλου «φώναζε» για το επερχόμενο κακό και την Πέμπτη προειδοποίησε για Θεσσαλία και Στερεά…

Για μια ακόμη φορά, σε μια ακόμη εθνική τραγωδία λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, ο Σάκης Αρναούτογλου -σε αντίθεση με την ΕΜΥ- είχε κάνει σωστή και έγκαιρη πρόγνωση, βάζοντας μέσα στις περιοχές που θα δέχονταν μεγάλα ύψη βροχής -προειδοποιώντας για πλημμυρικά φαινόμενα- και τη Θεσσαλία, φυσικά και τη Στερεά Ελλάδα.

Και όχι μόνο την ημέρα προ της εκδήλωσης των φαινομένων, αλλά από την έναρξη της εβδομάδας, όταν και άρχισε να φαίνεται η δυναμική με την οποία επρόκειτο να (και το έκανε τελικά) πλήξει τη χώρα μας ο μεσογειακός κυκλώνας.

Δεχόμενος και ο Σάκης Αρναούτογλου πολλά παράπονα για τη δυσάρεστη εξέλιξη των καιρικών συνθηκών και το σφοδρό χτύπημα του κυκλώνα σε Θεσσαλία και Μαγνησία, έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, υπενθυμίζοντας προς πάσα κατεύθυνση πως η δική του πρόγνωση ήταν απόλυτα σωστή.

Αξίζει εδώ να θυμίσουμε πως η ΕΜΥ… εμφανίστηκε μόλις λίγες ώρες πριν χτυπήσει τη χώρα ο κυκλώνας που ακόμα και ερασιτέχνες μετεωρολόγοι τον έβλεπαν απ’ τη Δευτέρα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στη σελίδα του στο Facebook:

Φίλες και φίλοι

Για αυτούς που βιάζονται να κατακρίνουν χωρίς να έχουν παρακολουθήσει δελτία καιρού και ειδήσεων της ΕΡΤ3!!

Για τη Θεσσαλία, και την υπόλοιπη Στερεά μιλούσαμε στο δελτίο καιρού της ΕΡΤ3 για ιδιαίτερα έντοντα φαινόμενα ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ εκδήλωσής τους από τις αρχές της εβδομάδας ενώ και στο δελτίο καιρού της Πέμπτης για την Παρασκευή τα σύμβολα προειδοποίησης ήταν ακριβώς στις περιοχές που επλήγησαν..

Εδώ και το δελτίο καιρού της Πέμπτης για την Παρασκευή

Συνεχής ενημέρωση για τον Μεσογειακό Κυκλώνα – Καιρός.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Τώρα, το Dokari και στο Pinterest.

Exit mobile version