Ψυχραιμία: Η απάντηση Αρναούτογλου για τρομολαγνικά σενάρια και τον επερχόμενο χιονιά

Καιρός: Η τάση για κάθοδο ψύχους στα Βαλκάνια, πιθανώς και στην Ελλάδα διατηρείται και ο Σάκης Αρναούτογλου που πρώτος το εντόπισε, παίρνει θέση τονίζοντας πως θα χρειαστούν μέρες ακόμα για να καταλήξουν τα προγνωστικά καιρικά μοντέλα.

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ απάντησε σε ερώτημα ακόλουθού του στο Facebook, αναφορικά με το αν έχουν βάση δημοσιεύματα και τοποθετήσεις για θερμοκρασίες -20 βαθμών στη Θεσσαλονίκη. Και ήταν κατηγορηματικός, όπως πάντα και ξεκάθαρος.

«Ναι, το γνωρίζω ήδη φίλες και φίλοι Το θέμα είναι ότι όσο τα παγκόσμια προγνωστικά μοντέλα επιμένουν για κατάβαση πολύ ψυχρών αερίων μαζών πολικής προέλευσης προς τα Βαλκάνια και κατ επέκταση σε μεγάλο τμήμα κυρίως της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας προς τα τέλη της εβδομάδας που έρχεται, ανάλογες τρομολαγνικές αναρτήσεις σε κάποια ΜΜΕ, είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες.
Ψυχραιμία!
Κατά την ταπεινή μου άποψη πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον ακόμα ένα 48ωρο για να μην πω τριήμερο ώστε να δούμε την πιο πιθανή πορεία τους καθώς θα πρέπει να τονιστεί ότι υπάρχουν συνεχείς αλλαγές στα προγνωστικά στοιχεία ανά 6ωρο μάλιστα!».

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

Διαβάστε εδώ όλες τις εξελίξεις για όσα συμβαίνουν στο Survivor.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version