Καιρός: Ερχονται χιόνια και πολικό ψύχος! Η πρώτη εικόνα απ’ τον Αρναούτογλου

Καιρός: Ο Σάκης Αρναούτογλου έχει δει πρώτος και έχει προειδοποιήσει έγκαιρα για την κάθοδο του πολικού ψύχους προς τα Βαλκάνια και την Ελλάδα και δίνει τα πρώτα ασφαλή δεδομένα για τις συνθήκες του Σαββάτου.

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ ξεκαθαρίζει πως θα προκύψει από την Παρασκευή, μα κυρίως το Σαββατοκύριακο, εντυπωσιακότατη πτώση της θερμοκρασίας, η οποία συνδυαζόμενη με τον ερχομό ισχυρού βαρομετρικού χαμηλού από την Ιταλία, θα προκαλέσει πυκνές χιονοπτώσεις.

Τονίζει, χαρακτηριστικά, ο Σάκης Αρναούτογλου πως είναι πιθανό να χιονίσει ακόμη και σε πεδινά τμήματα της δυτικής Ελλάδας και τον Επτανήσων (!) το Σάββατο, ενώ αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για την Κυριακή και τη Δευτέρα, αφού τα προγνωστικά μοντέλα δεν συμφωνούν ακόμα απόλυτα, αναφορικά με τις περιοχές που θα δουν ισχυρές χιονοπτώσεις.

Δείτε αναλυτικά όσα άκρως ενδιαφέροντα λέει ο Σάκης Αρναούτογλου για τη σοβαρή χιονοκαιρία που αναμένεται να πλήξει τη χώρα μας, από το βράδυ της Παρασκευής μέχρι και τη Δευτέρα (τουλάχιστον).

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Exit mobile version