Καιρός: Πού θα χτυπήσει 35άρια ο υδράργυρος; Αστάθεια από την Πέμπτη. Τι λέει ο Αρναούτογλου (vid)

Καιρός: Θα φτάσει και τους 35 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία σήμερα Τρίτη και την Τετάρτη και ο Σάκης Αρναούτογλου δίνει όλες τις λεπτομέρειες.

Από την Πέμπτη, πάντως, αναμένεται σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας σε πιο ανεκτά επίπεδα, με την αστάθεια να κάνει την εμφάνισή της στα βόρεια τμήματα της χώρας.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο όλα όσα λέει ο Σάκης Αρναούτογλου για το κύμα ζέστης που θα επικρατήσει στη χώρα μας, Τρίτη και Τετάρτη και τις περιοχές που από την Πέμπτη θα έχουν αστάθεια, με εκδήλωση τοπικών βροχοπτώσεων.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ έως την Κυριακή

ΤΕΤΑΡΤΗ 26-05-2021

Γενικά αίθριος καιρός. Στα βόρεια θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και από αργά το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες στη Μακεδονία και τη Θράκη, κυρίως στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου.

ΠΕΜΠΤΗ 27-05-2021

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Μακεδονία μεμονωμένες καταιγίδες.
Στην υπόλοιπη χώρα ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα, οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά παροδικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28-05-2021

Στα ανατολικά και βόρεια προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κυρίως στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία καθώς και τη Θράκη, όπου τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.
Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά από αργά το απόγευμα και από τα δυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση στα ανατολικά.

ΣΑΒΒΑΤΟ 29-05-2021

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΥΡΙΑΚΗ 30-05-2021

Στα νότια προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα νότια.

Exit mobile version