Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Αγωνία για τον αγνοούμενο βοσκό στη νότια Εύβοια

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Αγωνία για τον αγνοούμενο βοσκό στη νότια Εύβοια

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον 69χρονο αγνοούμενο στην Εύβοια - Βρέθηκαν κομμάτια από το αυτοκίνητο του στην περιοχή των Μεσοχωρίων

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 69χρονου βοσκού στα Μεσοχώρια Ευβοίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr βρέθηκαν κομμάτια του αυτοκινήτου του στη Νότια Εύβοια. Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν η πόρτα και άλλα κομμάτια του αυτοκινήτου ανάμεσα στην περιοχή Τσακαίοι και Μεσοχώρια.

Ο άνδρας κάλεσε για βοήθεια λόγω των καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν στην περιοχή, ενώ για τον εντοπισμό του βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση, με 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, ενώ συμμετέχει και η «Ομάδας Διάσωσης Ευβοίας – S.A.R 312» από το Αλιβέρι με δύο αυτοκίνητα.

Ο 69χρονος την τελευταία φορά που έδωσε σημάδια ζωής ήταν στις 16:30 το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ο ίδιος κάλεσε την Πυροσβεστική καθώς εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημά του λόγω ορμητικών νερών που υπάρχουν στην περιοχή από την κακοκαιρία Μπάλλος.

Νωρίτερα είχε μιλήσει για τις έρευνες, στο Newsbomb.gr o δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος, «δυστυχώς δεν έχουμε κάποια θετική εξέλιξη στις έρευνές για τον εντοπισμό του 69χρονου άνδρα. Η Πυροσβεστική δεν έχει εντοπίσει το όχημα του. Βρισκόμαστε στο σημείο, με μηχανήματα του δήμου και της Περιφέρειας, όπου καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να βρεθεί ο συνάνθρωπός μας».

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr