Καιρός; Εκτακτη προειδοποίηση Αρναούτογλου για Σικελία: Προσοχή και τις επόμενες μέρες…

Καιρός: Δεν ήρθε ποτέ στη χώρα μας το ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό που έχει «κολλήσει» στην περιοχή της Σικελίας και μόνο ως ευχάριστη εξέλιξη για τη χώρα μας μπορεί αυτό να χαρακτηριστεί.

Σύμφωνα με νέα έκτακτη ενημέρωση του Σάκη Αρναούτογλου, τα σημερινά προγνωστικά δεδομένα είναι άκρως ανησυχητικά για την περιοχή της Σικελίας, αφού το σύστημα που έχει ήδη προκαλέσει βιβλικές καταστροφές θα ενισχυθεί περαιτέρω, αντί να εξασθενήσει όπως φαινόταν μέχρι χθες και θα περάσει πάνω από τη Σικελία ξανά, γυρνώντας ουσιαστικά… πίσω, κάτι που είναι εξαιρετικά σπάνια περίπτωση.

Αναλυτικά όσα τονίζει στην έκτακτη προειδοποίησή του ο Σάκης Αρναούτογλου για τη μετατόπιση του φαινομένου και την ενίσχυσή του στην Ιταλία:

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΣΙΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ!!!

Φίλες και φίλοι!

Αρκετά ανησυχητική έκπληξη επεφύλασσαν σήμερα το πρωί τα προγνωστικά στοιχεία όσον αφορά στο βαρομετρικό χαμηλό το οποίο έπληξε τη Σικελία προκαλώντας κατά τόπους βιβλικές καταστροφές.

Πιο συγκεκριμένα, κι ενώ μέχρι χθες το σχεδόν στάσιμο βαρομετρικό χαμηλό έδειχνε να εξασθενεί κινούμενο νοτιοτερα, νοτιοανατολικότερα, σήμερα το πρωί το σύνολο σχεδόν των προγνωστικών μοντέλων το θέλουν οχι μόνο να οργανώνεται περισσότερο αλλά και να ξανακινείται προς την Σικελία, κάτι το οποίο αποτελεί ιδιαίτερα σπάνια περίπτωση και απευχόμαστε όλοι ότι θα συμβεί!

Σε κάθε περίπτωση πάντως όσοι μας παρακολουθείτε από τη Σικελία η πιθανόν σκοπεύετε να κινηθείτε προς τη συγκεκριμένη περιοχή, θα έλεγα ότι χρειάζεται επαγρύπνηση η λήψη στοιχειωδών μέτρων προφύλαξης και σίγουρα περιορισμό των μετακινήσεων (από την Πέμπτη 28/10 και μέχρι περίπου και το Σάββατο 30/10) στο ελάχιστο!!!

Για ότι νεότερο θα υπάρξουν λεπτομέρειες μέσα από τη σελίδα μου στο Facebook εδώ!

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

Exit mobile version