Θέλει προσοχή! Προειδοποίηση Αρναούτογλου για εμμονικά φαινόμενα και πυκνές χιονοπτώσεις (vid)

Θέλει προσοχή η επερχόμενη κακοκαιρία διαρκείας, καθώς ο Σάκης Αρναούτογλου τονίζει πως έντονα φαινόμενα θα παρουσιάσουν εμμονική συμπεριφορά σε ορισμένες περιοχές της χώρας, ενώ οι χιονοπτώσεις θα είναι πολύ πυκνές στα ορεινά. 

Ο καιρός αλλάζει, έρχεται χειμώνας και μάλιστα, ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί και για σημαντικότατη πτώση θερμοκρασίας από την Τετάρτη, η οποία είναι πιθανό να φέρει χιονοπτώσεις ακόμα και σε περιοχές της χώρας με πολύ χαμηλά υψόμετρα.

Μέχρι τότε; Βροχές και τοπικά έντονες καταιγίδες στα πεδινά, με έμφαση στα Δωδεκάνησα όπου απαιτείται ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή, χιονοπτώσεις στα ορεινά που την Τρίτη θα είναι ιδιαίτερα πυκνές και έντονες.

Ολα αυτά αποτυπώνονται στους παρακάτω προγνωστικούς χάρτες του Σάκη Αρναούτογλου. Οσο πιο σκούρα, τόσο πιο έντονα τα φαινόμενα…

Δείτε στο βίντεο όλες τις αναλύσεις του Σάκη Αρναούτογλου για την εξέλιξη της επερχόμενης κακοκαιρίας διαρκείας και τις περιοχές της χώρας που τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν εμμονική συμπεριφορά και θα απαιτηθεί ιδιαίτερη προσοχή από τους κατοίκους τους.

Βίντεο για τον καιρό; Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Exit mobile version