Εμμονική τάση για ψυχρές εισβολές! Προειδοποίηση Αρναούτογλου για καιρικό σασπένς…

Καιρικό… σασπένς προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου για το προσεχές διάστημα, καθώς τονίζει ότι υπάρχει τάση για εμμονική συμπεριφορά του καιρού ως προς την κάθοδο ψυχρών αερίων μαζών προς τα Βαλκάνια και τη χώρα μας.

Ο καιρός βελτιώνεται ουσιαστικά από την Παρασκευή και σε όλη τη χώρα, με άνοδο και τις θερμοκρασίες τις θερμές ώρες της μέρας, ενώ το πρωί θα επικρατήσει και πάλι παγετός σε πολλές περιοχές της χώρας.

Ουσιαστικά από την Τρίτη θα αλλάξει το καιρικό σκηνικό με επανεμφάνιση βροχών και χιονοπτώσεων και νέα πτώση της θερμοκρασίας από τις βραδινές ώρες.

Οσο για την εξέλιξη, ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί πως ψυχρές εισβολές διαφαίνονται και για την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο ακόμα τα προγνωστικά μοντέλα δεν συμφωνούν για την εξέλιξη των φαινομένων, αν δηλαδή θα έχουμε μόνο ξερό κρύο ή αυτό θα συνοδεύεται και από χιονοπτώσεις.

Δείτε στην γκάλερι την εξέλιξη του καιρού έως και την Τρίτη:

Δείτε στο βίντεο την αναλυτική πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου και όσα λέει για την εμμονική συμπεριφορά του καιρού ως προς την κάθοδο διαδοχικών ψυχρών αερίων μαζών προς τα Βαλκάνια και τη χώρα μας.

Exit mobile version