Σάκης Αρναούτογλου: Τι καιρό θα κάνει μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη

Ο καιρός μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη από τον Σάκη Αρναούτογλου.

Νέο βίντεο από τον Σάκη Αρναούτογλου για τον καιρό μέχρι και την Μεγάλη Τετάρτη.

Σημειώνει ότι αυτή είναι «η κίνηση των αερίων μαζών πάνω από την χώρα μας μέχρι την Μ. Τετάρτη!».

Και συμπληρώνει ότι «όσο πιο πορφυρά τα χρώματα περισσότερη ζέστη, οσο πιο γαλάζια προς το μπλε περισσότερη ψύχρα έως και κρύο (για την εποχή)».

Χθες ο Αρναούτογλου αναφέρθηκε εκτεταμένα στις λασποβροχές γράφοντας ότι «κατά τη διάρκεια εκδήλωσης λασποβροχών (χαρακτηριστικό του καιρού το Σάββατο το βράδυ σε νοτιο Ιόνιο, Πελοπόννησο και Στερεα συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής και την Κυριακή κατά τόπους στα δυτικά αλλά κυρίως στα κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας) παρατηρείται αυξημένη ολισθηρότητα σε δρόμους αλλά και πεζοδρόμια, γεγονός που πρέπει να κάνει ιδιαίτερα προσεκτικούς τόσο τους οδηγούς όσο όμως και τους πεζούς».

Και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά: «Υπό αυτές τις συνθήκες η οδήγηση κυρίως τη νύχτα και όχι μόνο είναι επικίνδυνη, διότι η σκόνη που μεταφέρεται περιορίζει σημαντικά την ορατότητα σχηματίζοντας μάλιστα και πυκνές ομίχλες

Ελέγχουμε την πίεση των ελαστικών. Τα φθαρμένα ή με λάθος πιέσεις ελαστικά είναι σίγουρο ότι δεν αποδίδουν σε τέτοιες καιρικές συνθήκες.
Επιβεβαιώνουμε ότι οι υαλοκαθαριστήρες μας λειτουργούν σωστά . Αντικαθιστούμε τα φθαρμένα μάκτρα και προσθέτουμε απιονισμένο νερό ή ειδικό καθαριστικό μίγμα στο ντεπόζιτο υγρού πλύσης».

Exit mobile version