Εκτακτη προειδοποίηση Αρναούτογλου: «Έρχεται πολύ νερό»

Εκτακτη προειδοποίηση Αρναούτογλου: «Έρχεται πολύ νερό»

Εκτακτη προειδοποίηση εξέδωσε μέσα από τη σελίδα του στο Facebook ο Σάκης Αρναούτογλου για περαιτέρω επιδείνωση του καιρού τις επόμενες μέρες και ιδιαίτερα την Παρασκευή.

Σε νέα προειδοποίηση για την εξέλιξη του καιρού των επόμενων ημερών καθώς παραμένει σε ισχύ το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού προχώρησε ο Σάκης Αρναούτογλου το πρωί της Τρίτης.

Ο έμπειρος προγνώστης της ΕΡΤ κάνει λόγο στην ανάρτησή του για «φθινοπωρινή έφοδο» ειδικά την Παρασκευή και για «πολύ νερό» που θα πέσει κατά τόπους.

Ειδικά για τον καιρό των επόμενων 48 ωρών ο Σάκης Αρναούτογλου σημειώνει ότι στο προσκήνιο θα βρίσκονται «ισχυρές μπόρες -καταιγίδες σε αρκετές κυρίως κεντρικές και βόρειες ηπειρωτικες περιοχές».

«Σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία αρκετές ηπειρωτικές περιοχές δείχνουν να μπαίνουν σε μια τροχιά καθημερινών, και σε τοπικό επίπεδο, δυνητικά ισχυρών βροχών ή καταιγίδων, φαινόμενα που κατά τη διάρκεια μάλιστα της Παρασκευής θα ενταθούν και σε αρκετές περιοχές της δυτικής, κεντρικής και κυρίως της βόρειας Ελλάδας, έτσι ώστε δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν και αρκετά προβλήματα!!!» καταλήγει στην ανάρτησή του για τον καιρό ο Σάκης Αρναούτογλου.