ΕΜΥ για τον καιρό έως την Πέμπτη. Κακοκαιρία ξανά από Τετάρτη…

Σε καθαρά φθινοπωρινό μοτίβο πλέον ο καιρός και η ΕΜΥ «βλέπει» νέο κύμα κακοκαιρίας από την Τετάρτη, με επέκταση την Πέμπτη σε όλη τη χώρα…

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ για τον καιρό στη χώρα μας έως και την ερχόμενη Πέμπτη:

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13-11-2022

Στο Ιόνιο, τα δυτικά και κεντρικά ηπειρωτικά, τη Μακεδονία και τις Σποράδες προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και στο Ιόνιο σποραδικές καταγίδες. Τα φαινόμενα το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα περιοριστούν στο Ιόνιο.
Στην υπόλοιπη χώρα λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στο Ιόνιο 8 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση. Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο βόρειο Αιγαίο το πρωί 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φθάσει στη Μακεδονία, τη Θράκη και τη Θεσσαλία τους 17 με 19 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 14-11-2022

Στα δυτικά παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο, όπου θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Σποράδες και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 15-11-2022

Στα δυτικά παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Σποράδες και την Κρήτη.
Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Οι άνεμοι στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι ασθενείς, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα το πρωί έως 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16-11-2022

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα κεντρικά και τα βόρεια από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια δυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 17-11-2022

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές, κυρίως στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα, όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ ενισχυόμενοι βαθμιαία στα πελάγη έως 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Exit mobile version